Меню

Избрани новини

Звездите

Тази водеща на Евровизия е истински пожар! Вижте Даниела Руа без дрехи (снимки)

Тя е най-известна като агент Кенси от сериала „Морски детективи: Лос Анджелис“

След като миналата година, украинските организатори на Евровизия решиха да назначат за водещи четирима симпатични мъже, сега португалците нажежиха атмосферата, избирайки едни от най-знойните красавици за домакини на трите телевизионни вечери от конкурса.

Най-известна и позната на родния зрител е Даниела Руа.

Тя е прочута с ролята на специален агент Кенси Блай (Kensi Blye) в полицейската драма „Морски детективи: Лос Анджелис“ (NCIS: Los Angeles). Освен това, тя е победителка в първия сезон на телевизионното шоу „Dança Comigo“, португалска версия на „Dancing stars“.

Американската актриса е плод на любовта на еврейски родители с португалски произход.

Даниела София Корн Руа (Daniela Sofia Korn Ruah) е родена на 2 декември 1983 г. в Бостън, щата Масачузетс. По рождение цвета на дясното око при нея е черен, а лявото е светло кафяво.

Тя е единствено дете в семейството на д-р Мойсей Карлос Бентеса и съпругата му Катрин Лия Азанкот Корн с португалски произход.

Даниела е учила в португалското училище „Свети Джулиан“ (Saint julian’ s School) Каркавелуш (Carcavelos), недалеч от Лисабон (Lisbon), където децата учат и децата на много португалски и световни знаменитости, завършва в Лондонския Университет (London Metropolitan University).

Тя е активен член на португалската еврейската общност с официален ръководител нейният чичо Джошуа Габриел Бенолиэль Руа.

Даниела Руа владее португалски, испански и английски език. Тя има двойно гражданство —  Сащ и в Португалия.

Руа се снима в португалски сапунени опери още тийнейджър. Тя получава първата си роля на 16 години, от тогава тя продължава да работи върху различни проекти и едновременно с това завършва училище.

На 18 години тя отива в Лондон, за да получи бакалавърска степен в областта на сценичните изкуства.

След като завършва университета с отличие, Руа се завръща в родината си, където продължава да работи в телевизията, театъра и в късометражни филми.

През 2007 г. тя се премества в САЩ, където в Ню Йорк учи в Института за театър и кино Ли Страсберг (Lee Strasberg Theatre and Film Institute), едно от най-престижните в света училища по актьорско майсторство, надявайки се по този начин да засили своята кариера.

През 2010 г. Даниела печели португалската статуетка „Златен глобус“ (Portuguese Golden Globe award) в категорията „Откритие на Годината“. През юни 2010 година е номинирана за най-добра актриса в телевизионен блокбъстър за награда „Изборът на тийнейджърите“ (Teen Choice Awards).

Освен в „Морски детективи“ където участва от 2009 до днес, снима и „Червени опашки“ по сценарий на Джордж Лукас и Джон Ридли, който е приключенска драма за пилоти от времето на Втората световна война.Коментари (47)

Maximusbra удалите,пожалуйста! .
24.08.2020 21:29 / Отговор
Sergeyyax удалите,пожалуйста! .
25.08.2020 17:12 / Отговор
Markusfvy удалите,пожалуйста! .
26.08.2020 04:39 / Отговор
Pavlosnoj удалите,пожалуйста! .
[email protected]
26.08.2020 09:32 / Отговор
agrohimycw удалите,пожалуйста! .


[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
29.08.2020 06:59 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза