Меню

Избрани новини

Музика

Какво мислят букмейкърите за Жана Бергендорф на Евровизия 2018 (видео)

Вижте коефициентите при залаганията за победа

Най-точният барометър за участниците на Евровизия са букмейкърите. Три седмици след представянето на „Bones“, те са поставили българската песен за Евровизия в Лисабон на седма позиция според коефициентите за залаганията, показа проверка на репортер на LifeOnline.bg.

Според тях, най-голям шанс за победа има израелката Neta с песента „Toy“. Следват я Естония, Чехия, Белгия, Австралия и Швеция. „Bones“ на предвожданата от Жана Бергендорф група е на седмо място, а десетката затварят Норвегия и Холандия. Според залозите в първия полифинал България ще се класира с пети резултат.

Дали скандалното минало в личния живот и кариерата на Жана Бергендорф е причина за това подреждане на коефициентите или просто песента ни не е толкова добра?

Коефициентите на букмейкърите за победа в Евровизия към 30 март 2018

Междувременно, българските представители на Евровизия 2018Equinox“ отлитат за първия си концерт в Европа следващата седмица. На 5 април те ще представят българската песен пред международна публика в Лондон, научи репортер на LifeOnline.bg.

„London Eurovision Party” в британската столица е считано за едно от най-големите събития в Европа, предшестващи песенния конкурс. В 11-ото му издание ще се включат и още 20 изпълнители от Евровизия 2018.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл подготвят и специална изненада за феновете в „Café de Paris“.
Песента „Bones“ отбеляза забележителни успехи за българска премиера на „Евровизия“, натрупвайки 2,1 милиона гледания в официалния канал на песенния конкурс в YouTube.

Жана Бергендорф

Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Великобритания, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия. „Bones“ е на трето място в класацията на Spotify България „Viral 50“ за изминалата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир.

Евровизия 2018 ще бъде 63-то ежегодно издание на едноименния песенен конкурс, който ще се проведе в Лисабон, Португалия от 8 до 12 май. През ноември бе обявено завръщането на Русия, така в конкурса ще участват 43 държави.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати