Меню

Избрани новини

Клюкарник

Михаела Маринова трябвало да отиде на „Евровизия“, сменили я в последния момент

Кой промени предварителната уговорка?

Продуцентът Саня Армутлиева готвела свой артист за „Евровизия“ в Португалия след миналогодишния успех на Кристиан Костов. Тя подала документи за участие на талантливата Михаела Маринова, шушукат по коридорите на Сан Стефано 29.

Връзките бързо наклонили везните в полза на младата амбиция и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox” и тяхното парче „Bones” дошло като гръм от ясно небе за Маринова и Армутлиева, пише „Шоу“.

Певица и продуцент кандидатствали с хубаво парче, а организаторите гарантирали успеха им. В прав текст им било обещано, че те ще се явят на конкурса и до последно тандемът се подготвял за голямата сцена в Лисабон. Тази година обаче чуждестранно жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф. При което плановете на Маринова и Армутлиева рухнали.

Саня била бясна на ръководството на БНТ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана.

Миналата година заради изцепките на Бергендорф Армутлиева не поднови договора й, и оттогава успешно бута напред Михаела. Уреди я да участва в „Като две капки вода“, откъдето младата изпълнителка си тръгна с първото място и голямата награда – лек автомобил.

Армутлиева се чувствала засегната и от измяната на дългогодишните си партньори Simfonics, които са автори на парчето Bones, което ще ни представя следващия месец с Лисабон.

Припомнете си, че родителите на Кристиан Костов прекратиха заробващия го договор с Вирджиня рекърдс в края на миналата година, събитие за което Саня Армутлиева мълчи, но репортер на LifeOnline.bg огласи публично.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза