Меню

Избрани новини

Клюкарник

Михаела Маринова трябвало да отиде на „Евровизия“, сменили я в последния момент

Кой промени предварителната уговорка?

Продуцентът Саня Армутлиева готвела свой артист за „Евровизия“ в Португалия след миналогодишния успех на Кристиан Костов. Тя подала документи за участие на талантливата Михаела Маринова, шушукат по коридорите на Сан Стефано 29.

Връзките бързо наклонили везните в полза на младата амбиция и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox” и тяхното парче „Bones” дошло като гръм от ясно небе за Маринова и Армутлиева, пише „Шоу“.

Певица и продуцент кандидатствали с хубаво парче, а организаторите гарантирали успеха им. В прав текст им било обещано, че те ще се явят на конкурса и до последно тандемът се подготвял за голямата сцена в Лисабон. Тази година обаче чуждестранно жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф. При което плановете на Маринова и Армутлиева рухнали.

Саня била бясна на ръководството на БНТ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана.

Миналата година заради изцепките на Бергендорф Армутлиева не поднови договора й, и оттогава успешно бута напред Михаела. Уреди я да участва в „Като две капки вода“, откъдето младата изпълнителка си тръгна с първото място и голямата награда – лек автомобил.

Армутлиева се чувствала засегната и от измяната на дългогодишните си партньори Simfonics, които са автори на парчето Bones, което ще ни представя следващия месец с Лисабон.

Припомнете си, че родителите на Кристиан Костов прекратиха заробващия го договор с Вирджиня рекърдс в края на миналата година, събитие за което Саня Армутлиева мълчи, но репортер на LifeOnline.bg огласи публично.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати