Меню

Избрани новини

Риалити

Откриха Евровизия! Жана Бергендорф мина по синия килим с дълбоко деколте (снимки)

Снимка: Facebook / BNT Eurovision Bulgaria

На 8 май България участва на първи полуфинал с песента Bones

На 6 май в Лисабон официално започна 63-ия международен конкурс за песен "Евровизия -2018". Мотото на настоящия конкурс е "All on board!" ("Всички на борда!"). Церемонията по откриването се състоя в Музея за изкуството, архитектура и технологии.

Португалия домакинства Евровизия за първи път. Делегациите от всичките 43 държави, участващи в конкурса, пристигнаха на церемонията по откриването облечени в сценичните си костюми с които ще се изявят в състезанието. 

Този път червеният килим беше заменен със син - в цвета на река Тагос, на чиито бряг се състоя откриването, както и на океана, който стана основна тема на сегашното състезание.

По синия килим минаха и българските представители Equinox, предвождани от Жана Бергендорф. Нейният сценичен аутфит, създаден за гледане отдалече, показваше повече отколкото трябва, сметнаха наблюдатели, имайки предвид, че конкурсът е популярен най-вече сред подрастващите.

ГЛЕДАЙТЕ ЕКСЛУЗИВЕН КЛИП ОТ ВТОРАТА – ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТИЦИЯ

На 8 май ще се състои първият полуфинал на Евровизия. Equinox и още 18 състезатели ще участват в Altice арена в парка на народите. Вторият полуфинал ще се проведе на 10 май, Финалът на конкурса ще се състои на 12 май.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза