Меню

Избрани новини

Музика

Жана Бергендорф с амбиция да спечелят Евровизия в Португалия

Какво мислят букмейкърите по въпроса

Тимът, който ще представя страната ни на Евровизия 2018 се подготвя за неизменна победа, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

„България най-накрая ще спечели „Евровизия”! Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко”, самоуверено заяви певицата Мария Димова, която ще бъде беквокалист на Жана Бергендорф, пише ХотАрена.

Тя е част от групата, Equinox (Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов, Джони Манюел и Трей Кембъл), които ще се състезават с още 42 страни с песента „Bones“.
„Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен чрез Фейсбук и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълня фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея. Гласът ми ще се чува, но аз няма да се виждам. Това е предложение, което не се отказва”, споделя още Мария.

Мария Димова ще бъде беквокалист на Жана Бергендорф зад кулисите

„Песента е уникална, а изпълнителния състав е внимателно подбран. Това е гаранция за представяне на високо ниво. За мен е чест и гордост да съм част от това”, разкрива още тя.
Дали обаче букмейкърите са на същото мнение. Обикновено сайтовете за залагания познават на 90 % в коефициентите за подреждането в Топ 10.

На този етап най-голям шанс за победа според тях има песента на Израел, с която вече LifeOnline.bg вече ви запозна.

След Израел те подреждат Естония, Чехия и на четвърто място след тях е България.

В другата класация обаче сме още по-назад наредени на 7-мо място след Израел, Естония, Швеция, Чехия, Белгия и Австралия.

Тази година организатори смятат да наблегнат повече на сценичното представяне на песните, затова те няма да монтират наложилите се в последно време огромни мултимедийни видео стени за гръб на сцената.

Така победата до голяма степен ще зависи и от ефектното сценично представяне на участниците, коментират специалисти по Евровизия пред LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати