Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Епичен гаф на Евровизия! „Пухкавата“ израелка се търкулна по стълбите помитайки охраната (ексклузивно видео)

Сочната поничка забрави за високите си токчета и слезе като гумено мече от сцената

Пухкавата израелска представителка на Евровизия 2018, която пее в песента си, че е „прекрасно същество“ направи невиждан фурор, но не колкото на сцената, а при слизането си от нея, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Въодушевена от истеричните крясъци на феновете след изпълнението си на първия полуфинал, сладката като анимационен герой изпълнителка трябваше да измине трасето от сцената до мястото си в залата на собствен ход.

Пътят на Нета Барзилай минаваше през стръмни стълби, а заради еуфорията тя забрави за токчетата, на които е качена и за сиропираните баклавички, които беше хапнала преди излизането си на сцена (това последното е само предположение), и така сътвори чутовно слизане по дупе, способно да засенчи и най смелите каскади на Джеки Чан.

Сочната тулумбичка, която до скоро беше сочена за безспорен победител в музикалния конкурс (в момента е на трета позиция, изместена от Кипърската красавица), взе десетина стъпала надолу почти търкаляйки се и помитайки охранителите си, чиято задача бе да я придвижат безопасно до „зелената стая“, където да изчака оценката си.

Уви, бодигардовете трябваше да предвидят гравитацията, и че всъщност ще се наложи някой да се грижи и за тяхната сигурност, имайки предвид напращялата певица прищипана в корсет, която се е засилила по стълбите след тях, като хималайска лавина от Еверест.

След като слезе като гумено мече по стълбището, помитайки антуража си като цунами всичко по пътя си, изпълнителката на песента „Играчка“ се изправи, усмихна се конфузно и излезе от кадъра на оператора, запечатал каскадата й.

Ето и изпълнението на Нета преди да падне от сцената на Евровизия
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза