Меню

Избрани новини

Ексклузивно

За българите в чужбина! Ето как да гласувате на „Евровизия 2017“

Снимка: БНТ

За Кристиан Костов може да се гласува от всички страни участващи в конкурса с изключение на България

62-то издание на „Евровизия“ ще завърши с големият финал тази вечер - началото му е в 22:00 българско време и се излъчва по БНТ1

Кристиан Костов, който представя страната ни, ще участва под номер 25, а гласуването започва след края на последната песен в конкурса. Българските зрители не могат да гласуват за него, но всички сънародници в страните участващив конкурса могат да дадат своят глас. Те биха могли да поканят и своите близки и приятели да пуснат смс в полза на България и така да подкрепят Крис.

На картата те са оцветени в лилаво и синьо:

 

В Австралия зрителите могат да гласуват за България само на Големия Финал на 14 май, излъчването започва в 5:00 (местно време – източно крайбрежие) по канал SBS ONE.

На сайта си BNT дават още съвети за гласуването:

Общо за гласуването

ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ:

  • гласуват всички 42 участващи държави;

КАКВО ДА ПРАВИМ, ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ?

  • Да имаме предвид, че България участва във втория полуфинал на 11 май;
  • Да видите по-горе описаната информация за съответната държава и дали тя има право да гласува във втория полуфинал. Ако не, трябва да стискате палци на нашия участник да се класира на финал, за да можете да гласувате за него.
  • Ако имате право да гласувате в съответния полуфинал, то трябва да гледате МЕСТНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, излъчваща конкурса. Информация за телевизионното излъчване можете да прочетете ТУК, просто кликнете върху държавата, в която се намирате. Същото важи и за гласуването на финала;
  • Трябва да изчакате изпълнението на последната песен и да следвате инструкциите, изписани на екрана;
  • Имате право да гласувате до 20 пъти от един мобилен номер, но в някои държави е възможно ограниченията да са по-рестриктивни.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати