Меню

Избрани новини

Музика

Букмейкърите обявиха нов победител на Евровизия! България падна до десето място (видео)

След първия полуфинал настъпиха промени в предвижданията

Предсказанията на къщите за залагания се променят постоянно, това се случва след репетициите на Евровизия 2018, случи се и след първия полуфинал в Лисабон на 8 май, сега обаче промените са драстични, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

България и песента “Bones”, която е харесвана и първоначално беше сочена за лидер, като ротираше в ТОП 3 според залозите, вече изпадна до десето място показват коефициентите на букмейкърите, към 13,35 на 10 май.

коефициентите на букмейкърите, към 13,35 на 10 май

Но това далеч не е единствената промяна. Израелксата певица Нета Барзилай, която цял месец беше сочена за потенциален победител отпадна до трета позиция.

Изместиха я победителят от Евровизия 2009 от Норвегия Александър Рибак и знойната Елени Фурейра от Кипър.

Именно грабващото и много ефектно сценично изпълнение изстреля островитянката на първо място в предвижданията, и може би постното представяне на Equinox ги запрати в края на челната десеткa.

Видеото от лайфа на Елени Фурейра бе прегледано на 1,5 млн пъти за 24 часа, на този етап има вече 2,6 млн гледания. За сравнение изпълнението на българската група е гледано само 437 хиляди пъти.

Днес ще се проведе втори полуфинал, а финалът на Евровизия 2018 е на 12 май, събота.

Българската група Equinox успя да се пребори със силната конкуренция на първи полуфинал и си спечели правото да участва на Големия Финал.

Нашите представители влизат във втората част  на финала на Евровизия.Коментари (1)

Иван Защо вие медиите не коментирате, че въпросната кипърска песен Fuego почти изцяло копира песента на Поли от 2016 - If love was a crime ?!!
11.05.2018 16:25 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза