Меню

Избрани новини

Звездите

Хистерични пристъпи тормозят Кристиан Костов по десет пъти на ден

Младият изпълнител се оплака от панически атаки и изпрати послание към последователите си

Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на Евровизия в Киев миналата година, призна, че се бори с паник атаки.

"Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи сте вие", написа в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят на "Beautiful Mess" в социалните мрежи.

Каква е причината за атаките, той така и не издава. Въпреки това призова последователите си да протегнат ръка към важни за тях хора, с които вече не поддържат връзка.

"Толкова е странно, че всеки път, когато погледнете в нечий профил в "Инстаграм", вие си мислите, че той/тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто социална медия и не всичко, което тези хора са постнали е реално.

Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сега не си говорите или сте се скарали и вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс. Хайде да го превърнем в Ден за свързване! Може би това ще направи вашия ден по-добър, кой знае?", казва още той.

След като подкрепи на сцената в Амстердам групата "Equinox", която ще брани честта на България в рамките на "Евровизия" днес в Лисабон, Костов вече се подготвя за следващия си проект, а именно - албум. Младият изпълнител вече засне фотосесия към обложката на диска, пише "Монитор".

За желанието си да събере парчета в диск той говори още, след като грабна среброто на конкурса в Киев миналата година. "Това е първият ми албум, душата ми, сърцето ми", коментира тогава той.

Подробности около диска все още се пазят в тайна, като не е известно и кога той ще се появи на пазара.

Припомнете си, че Кристиан Костов чрез родителите си прекрати договора си с българския си продуцент Саня Армутлиева и нейната компания „Вирджиния Рекърдс“, за раздялата му първо писа LifeOnline.bg, а самата Саня и останалите медии така и не споменаха разтрогването на договора.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати