Меню

Избрани новини

Риалити

Израел e сочен за потенциален победител на Евровизия в Лисабон (видео)

Песента „Toy“ носеща феминистко послание е изпълнена от Нета Барзилай

Всеобщо мнение, на меломаните и букмейкърите, е че песента, която ще представя Израел на предстоящата Евровизия в Португалия е тотален хит и отново ще изкачи Близкоизточната страна до победното първо място, научи репортер на LifeOnline.bg.

Щурото денс парче придружено от също толкова весел видео клип е изпълнено от Нета Барзилай и носи името „Toy“ (Играчка).

По-рано тази година стана ясно, че Нета ще представи родината си, макар че в края на миналогодишното издание на конкурса представителя на националната телевизия официално съобщи, че страна се оттегля от участие за напред след като стана ясно, че телевизията ще бъде закрита.

Въпреки това, от тази година телевизия КАН е преобразувана в национална и е получила ексклузивни права в EBU - явно проблемите са решени и Нета представи официалното видео на песента си, която по нещастни или не чак толкова нещастни обстоятелства ден по-рано изтече в глобалната мрежа и веднага грабна вниманието на фенове и критици.

Песента носи феминистко послание, което ще привлече много гласове, освен това традиционната фен маса изградена от гей публика на песенния форум също ще даде своя вот в посока на израелската песен, смятат анализатори.

Нета участва, а в последствие и спечели, в петия сезон на „HaKokhav HaBa L’Eurovizion“ и така тя се оказа израелският представител в Лисабон.

Нета Барзилай е на 25 години и е родена в град Ход Хашарон, Израел. Певицата е известна със своите нестандартни композиции, които миксира сама на сцената.Коментари (1)

BrandonFak orlando health care https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ herbal tea facts
13.04.2024 10:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати