Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Джамала на загуба след Евровизия 2017

Снимка: Facebook

Несгодите на певицата не спират

Победителката от Евровизия 2016- Джамала няма да получи обещания хонорар за участието си в тазгодишното издание на конкурса в Крим, съобщи UNIAN.
"Около 38 хиляди долара струват трите изпълнения, от които едното е със симфоничен оркестър, а второто е с участието на танцьори. За всяко от представянията са шити специални костюми, както за Джамала, така и за балета, бек вокалистите и останалите участници в програмата. Освен това всяко от изпълненията е придружено със специални визуални ефекти на сцената.“, каза продуцентът на изпълнителката Игор Търнополски.

Според него екипът на певицата трябва да плаща допълнително за настаняването си, тъй като разходите за цялостното представяне надхвърлят уговорения хонорар. Преди конкурса украинската звезда получи официална покана от кримските власти, като й бе обещано да бъдат поети всички разходи за пътуване и настаняване. В отговор певицата изпрати писмо, в което казва, че иска да пее на полуострова, но дори не може да посети болния си дядо там. Тя не споменава конкретната причина, поради която не може да влезе в републиката.

Тази година Джамала попадна в редица неприятни ситуации, свързани с  участието си на конкурса. Припомняме, че още на церемония по откриването не бе допусната на червения килим. След това на финалното й изпълнение на 13 май стана „жертва“ на украински журналист, който свали гащите си пред лицето й докато пее.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза