Меню

Избрани новини

Пикантерии

Руски актьор разкри с каква сексуалност е Филип Киркоров! (видео)

Любимецът на Путин се оказа хомосексуален

 

През последните дни на Филип Киркоров му се налага да убеждава руското общество, че не спи с мъже.

До това се стигна след като скандалният руски актьор Алексей Панин, сподели нещо, което всички в Русия знаят, но никога не изричат.

 

Филип Киркоров спи с мъже

 

В това като цяло разбира се няма нищо лошо, и демократичния свят би прегърнал родения във Варна певец, ако той се разкрие, само че Киркоров живее в действителността на Путин, който не само не толерира демонстрацията и пропагандата на хомосексуалните руски граждани, но и ги наказва със солени глоби и дори затвор, ако говорят открито за това.

 

Кремъл прие репресивен закон срещу гей пропагандата, който забранява каквато и да е демонстрация на различна от общоприетата сексуалност в Русия, под ударите му попаднаха редица литературни и кино творби, от които бяха изтрити цели сцени или просто бяха забранени.

 

Любимецът на президента е гей

 

Така логично любимецът на руския президент Филип Киркоров е длъжен да крие своята ориентация и да се прави на това, което всъщност не е, само за да хареса на великия лидер и да си осигури добър живот, лукс и охолство.

 

За благодарност към саможертвата, Путин възнаграждава Киркоров не само с ордени и медали, а и с медиен комфорт, солидно количество професионални ангажименти и най-щедрите спонсори, за да могат шоутата му да бъдат възможно най-бляскави.

 

Киркоров е най-шумният рупор на руската пропаганда

 

Самият Киркоров демонстративно подкрепя Русия още от анексирането на Крим. След началото на войната в Украйна миналата година той продължи да говори шумно в подкрепа на зверствата на Кремъл.

 

За разлика от него бившата му съпруга Алла Пугачова се разграничи и дори се обяви против войната и заедно с настоящия си съпруг Максим Галкин избягаха от родината си.

 

Правилото „Не питай-не казвай“

 

И ако досега никой не споменаваше двойнствения живот на най-голямата руска звезда, то сега Алексей Панин реши да разкрие лицемерието, с което са обвити отношенията между Кремъл и Киркоров.

 

Актьорът обяви в онлайн интервю, че е спал с близкия приятел на Владимир Путин и дори показа част от личната кореспонденция между двамата.

 

Самият Панин е известен с това, че от поддръжник на Владимир Путин се превърна в негов яростен критик, след нахлуването на руската армия в Украйна. В момента живее в Испания, а в родината му срещу него е заведено наказателно дело за „тероризъм“ заради позицията му срещу „специалната военна операция“.


Говори пред Ксения Собчак


Той даде скандално интервю на известната руска журналистка Ксения Собчак, която е отявлен критик на режима в Кремъл. Двучасовият разговор натрупа над два милиона гледания в Ютюб за 24 часа. Накрая на разговора, предизвикан от политическите коментари, Панин сензационно съобщава, че е спал с мъжа на Ала Пугачова.

 

След което в своя  канал в Телеграм уточнява, че не е спал с Максим Галкин – настоящия й мъж. Така става ясно, че говори за Киркоров. Даже пред Собчак добавя, че той е пристигнал с бяла кола.


В публикуваното в мрежата видео на много места разговорът е заглушен, тъй като Ксения Собчак се притеснява от повдигане на обвинения заради политическите изявления на Панин. След консултация с юристи записът е цензуриран. Въпреки това и Ксения, и Алексей ще бъдат проверени от Следствения комитет на Руската федерация за публично оправдание на тероризма.

 

Извинение под натиск

 

По-късно Алексей Панин се извини, като обясни, че никога не би направил тези разкрития, ако не бяха политическите различия.

 

Притиснат от заплахи за преследване Панин все пак помоли Филип за прошка. От своя страна Киркоров се е консултирал веднага след излизането на интервюто с адвоката си и той е заплашил Панин, че ако не се извини, ще има много сериозни последствия. В момента Киркоров е на почивка в Гърция със своя пластичен хирург Тимур Хайдаров.

 

Скандално известният актьор невинаги е подкрепял Украйна. През 2014 г. той подкрепяше анексирането на Крим. По-късно Панин се извини на украинските граждани.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза