Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Съсипаха Филип Киркоров в Лас Вегас и Монако с викове „Слава на Украйна“! (видео)

В Монако фо нарекоха "плъх"

 

В четвъртък в социалната мрежа Twitter беше публикувано видео, на което самопровъзгласилият се за крал на руската естрада Филип Киркоров (55) се разхожда в американския град Лас Вегас. 

 

Както самият артист обяснява, сега той си почива в „Града на греха“ и „презарежда батериите“.

 

Докато се наслаждаваше на пътуване до недружелюбните към Русия Съединени щати, певецът с арменско български корени позира пред сградата, където някога се е снимала популярната сапунка „Санта Барбара“, облечен в шикозна спортна визия на Louis Vuitton.

 

Според това, което самият Киркоров публикува в своя Instagram, той е присъствал на представление на цирковата трупа Cirque du Soleil в Лас Вегас, което представя пикантна програма, предназначена за възрастни в Mandalay Bay resort.

 

Киркоров, както повечето заможни руснаци, обожава американският начин на живот и не крие ентусиазма си от Лас Вегас. 

 

 

Лас Вегас е многонационална точка на картата за целия свят, независимо от вашия паспорт, цвят на кожата и външен вид. Всички тук говорят на един език, с голямо удоволствие се срещам тук с моите колеги, западни артисти всеки път и говорим за нещо ново, създаваме изключителна атмосфера на съзидателност и креативност, тук „бягам“ от умората, зареждам батериите, а най-добрият начин за това е неподражаемата и вечна музика.“, сипе суперлативи Киркоров, загърбвайги факта, че света се тресе от подетата от близкия му приятел Путин война срещу цивилизацията, и хвали световното цирково шоу, чийто екип олицетворява "мир и любов".

 

Не всичко мина обаче по мед и масло за 55 годишния изпълнител в един от местните ресторанти в Лас Вегас, където пристигна придружен от охрана. 

 

Един от посетителите разпозна певецът и се провиква "Слава на Украйна!", което доста изненада изпълнителя, а смразяващия му поглед се вижда ясно на видеото.

 

 

Въпреки че Киркоров е дългогодишен приятел на Владимир Путин, той няма забрана за влизане в САЩ, тъй като той е български гражданин и пътува с български паспорт

 

Според някои медии обаче, Киркоров е отлетял в САЩ в опит да спаси своите недвижими имоти от евентуален запор. Говори се, че богата руска знаменитост има разкошна къща в Маями, която може да загуби при евентуални санкции заради близките му отношения с Путин и факта, че е едно от основните пропагандни лица на Кремъл.

 

 

По-рано Филип Киркоров бе словесно нападнат от украинци в Монако, където както се вижда на видеото се разхожда облечен в същия спортен екип.

 

Разгневени мъж и жена снимат руската звезда и му крещят на руски:

 

„Киркоров, Крим чии е? Какво правиш тук, отивай да си почиваш у вас. Не те ли е срам да подкрепяш война, в която деца губят родителите си, а ти си почиваш в Монако?“… „Плъх си ти Кирюша, плъх си! – казва жената и продължава – Нищо ли няма да кажеш, да? Водим ти момче от Украйна, погледни го, погледни го в очите! Срам те е, да, срам те е!“.

 

 

Както знаете, в редица страни той получи статут на "персона нон грата".

 

Естония, Литва, Молдова и други страни сложиха "черен печат" на паспорта на Филип Киркоров  за пет години. Причините са активната позиция спрямо Крим в полза на руската окупация, и в последствие пропагандата на т.н. от Кремъл „специална операция" в Украйна.

 

Неведнъж Киркоров е посещавал окупирн Крим, а през юли изнесе концерт за руските войници в Донбас.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза