Меню

Избрани новини

Звездите

Пугачова и Галкин обявиха замъка си за продажба за милиард рубли! (снимки)

Отписаха децата си от руско училище

 

Според руски медии Алла Пугачова (73) , която напусна Русия със семейството си е обявила за продажба прочутия си замък в село Гряз в покрайнините на Москва. Исканата цена е 1 милиард рубли (17 милиона евро). Но, както прогнозират брокерите, шансовете за намиране на купувачи не са много големи.

 

Причината се крие в това, че заради войната на Путин много заможни руснаци бягат панически от родината си и пазара е наводнен от суперлуксозни имоти.

 

Освен това, според канала Mash Telegram, певицата помолила училището, където ходят децата й Лиза и Хари, за да подготвят документи за „отписване“.

 

Брокерът Ирина Антипова е сигурна, че ако семейството, което замина в чужбина, реши да продава, задачата ще бъде трудна. 

 

На пазара за елитни имоти вече има много голям асортимент за всеки вкус и цвят. Цените паднаха с 30 процента, така че купувачите имат от какво да избират. Не е тайна, че замъкът на семейството е построен по много особен начин, а ако някой реши да го купи, то ще е единствено от любов към певицата. Може би за някакъв музей в нейна чест“, споделя мнението си тя.

 

 

В допълнение към оригиналната архитектура, продължи Антипова, скандалите, свързани с двойката, могат да попречат на продажбата. 

 

"Тази двойка сега е в риск, не всеки ще се престраши да се включи. Няма активност на купувачите, пазарът е спрял.

Сега се използва само най-евтиният сегмент, хората вземат апартаменти на ипотека и само при условие, че се одобрява при ниска лихва.

Но това е съвсем друга категория купувачи, а не тези, които гледат имения и замъци", обясни тя.

 

„Напълно възможно е да сключат договор с агенцията и всичко да става по до ключ. Собственичката ще дойде само да подпише документите в деня на сделката. Но това ми подсказва, че явно няма да е скоро..."

 

Предполага се, че до продажбата къщата ще се наглежда от някой от приятелите на семейството. И обслужва от  домашния персонал.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза