Меню

Избрани новини

Звездите

"Бяха крепостни селяни, станаха роби!" - Алла Пугачова отговори на кремълската пропаганда!

Звездата на руската естрада не е съгласна с политиката на Кремъл и напусна страната

 

Руската певица Алла Пугачова публикува пост в социалните мрежи, в който отговори на всички, които се изказаха нелюбезно за нея след напускането ѝ от Русия.

 

"Каква благословия, че тези хора, които не можех да търпя, ме мразят. Ако ме харесваха, това щеше да означава, че съм пяла и живяла напразно. Причината е ясна. Нека скърцат със зъби. Бяха крепостни селяни, станаха роби!“, пише народния артист на Русия в Instagram.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

 

Цензурната машина в Москва в момента проверява поста на 73 годишната звезда след сигнал за подбуждане на вражда.

 

Както вече LifeOnline.bg писа, миналата седмица Алла Пугачова напусна Русия. Според съобщения в медиите, преди това тя е поискала пакет документи за "изписване" от училището, където ходят децата й Лиза и Хари. 

 

Освен това стана ясно, че тя е обявила за продажба имението си в село Гряз, където живееше семейството й.

 

 

По-рано Пугачова се изказа в подкрепа на съпруга си, комика Максим Галкин, който беше обявен за „чуждестранен агент“, като поиска и тя да бъде включена в този списък.

 

По изискване на закона за „чуждестранните агенти“ спуснат от Путин, всички лица и организации получаващи средства от чужбина и записани във въпросния регистър, трябва да отбелязват всички свои публични публикации, жалби и писма до държавни органи със съответния статут – „Чуждестранен агент“.

 

Именно това направи и мъжът на Алла Пугачова Максим Галкин, който сложи това определение за описание на своя акаунт в Инстаграм, където има 9 милиона последователи, и който е основна трибуна за изказванията му против зверствата на руските войници в Украйна.

 

Максим Галкин обозначи профила си в Инстаграм със статута Признат за чуждестранен агент от Министерството на правосъдието.

Семейството на Алла Пугачова ще живее в Израел, държавата е смятана за най-демократична в света. Галкин отдавна има израелски паспорт, а според последната информация съпругата му, която напусна Русия с частен самолет се е сдобила с такъв през месец май тази година.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКПопитай Елза