Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Изключително злобно Киркоров оплю „Евровизия“ (видео)

Певецът се надсмя над участниците от своята Вип ложа

 

Филип Киркоров (55) реши да дразни всички появявайки се на конкурса „Евровизия“ в Торино, въпреки че руските представители там не са желани.

 

Както първо LifeOnline.bg съобщи, роденият във Варна арменец е пристигнал ден по-рано и по негови думи, присъствието му на конкурса е професионално.

 

Веднага след първия полуфинал Киркоров сподели впечатленията си и индиректно оплю своите колеги, състезаващи се в музикалната надпревара, след като сподели в социалните мрежи статия.

 

 

В дописката, песента на представителката от Албания Ронела Хаяти – Sekret е наречена нимфомански туърк, изявата на арменката Роса Лин е описана като „интериорно решена като хартиено, но празно легло кинг сайз, което символизира душевните мятания и страдания на героинята в късните нощи“

 

Статията, която Киркоров споделя и препоръчва да се прочете цялата, е публикувана в онлайн изданието „Московский Комсомолец“ (МК), чийто достъп е ограничен само за територията на Русия, пише още:

 

Латвийците пееха за ползата от салата, австрийците пяха безумно клубно като немско порно… норвежците облечени в сини костюми и жълти вълчи маски зовящи да дадем на бабите банан...“, споделя мнението на автора Филип Киркоров.

 

 

 

За много от участниците настъпилата кулминация е успех, който вероятно повече няма да се повтори никога, затова те бяха безкрайно щастливи…“, надсмива се над емоциите на певците авторът.

 

В края на материала се обръща голямо внимание на луксозното пристигане с хеликоптер от Монако до Торино на близкият до Путин изпълнител и присъствието му в негова лична „ВИП ложа“.

 

Изданието нарича „евроболни“ феновете на конкурса, които определят като „позор“ присъствието на Киркоров в „Палаолимпико“, и завършва с анализ на целия хейт по адрес на руското величие.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза