Меню

Избрани новини

Афиш

В Талин забраняват концерта на "пропутиниста“ Филип Киркоров (видео)

Роденият в България арменец е един от най-големите поддръжници на политиката на Путин

 

Според председателя на фракцията на Реформаторската партия в градския съвет на Талин Кристен Михал, градските власти трябва да попречат на Филип Киркоров, който подкрепя режима на Путин, да говори в Tondiraba Ice Arena, собственост на града, пише rus. postimees.ee

 

„Филип Киркоров подкрепя анексирането на Крим и режима на Путин, който започна война срещу Украйна. Ако град Талин позволи на такъв артист да организира концерт в своята институция и да получава приходи от това, това противоречи на подкрепата на естонския народ. за Украйна“, каза Михал.

 

Той отбелязва, че концертът на Киркоров, който трябваше да се проведе в Tondiraba Ice Arena, вече беше отменен два пъти – По време на коронакризата трябваше да изпратим подобен сигнал, за да са ясни нещата. Сега очакваме градското ръководството да не губи време, а да действа и то без да плаща обезщетение на организатора на концерта на Киркоров“.

 

 

На заседание на Общинския съвет на Талин в четвъртък фракцията на Реформаторската партия внесе искане до кмета Михаил Кълварт да разбере защо градът все още не е решил да отмени концерта на Киркоров и дали проблемът е свързан с дискусията около предложението на Киркоров. организаторът на концерта, който е член на центристката партията, да плати обезщетение на изпълнителя за отменения концерт в подкрепа на режима на Путин.

 

От началото на нападението на Русия в Украйна Филип Киркоров, който иначе е изключително активен в социалните мрежи сякаш изчезна и не публикува абсолютно нищо.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alexandra Shopska (@alexandra_shopska)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза