Меню

Избрани новини

Звездите

Кризата удари руските звезди? Киркоров продава костюми, Зверев затваря салони! (видео)

Икономическата ситуация в Русия никак не е цветуща

 

Филип Киркоров, който похарчи няколко милиона рубли за да отпразнува 55-ия си рожден ден през април тази година, започна да продава собствения си гардероб и също така съкрати екипа си. 

 

В същото време скандалният стилист и шоумен Сергей Зверев (58) затвори всичките си магазини, за да спести пари, пише "Обозревател", позовавайки се на руски медии.

 

По време на юбилейните концерти в Кремъл, Киркоров успя да смени над 20 сценични тоалети, което според някои оценки му струвало около 6 милиона евро. За да не се отказва от нови покупки, Киркоров намерил допълнителен начин да печели пари. 

 

 

Наскоро той обяви на онлайн разпродажба неща от собствения си гардероб, пише Rus.Delfi.ee.

 

Честно казано, трябва да се отбележи, че Филип е организирал подобни акции и преди. Последният път това се случи през април 2020 г. 

 

И ако тогава причината е била пролетно разчистване на гардероба, то в момента руската звезда с пера и пайети трябва  да затегне колана. 

 

"Времето диктува икономиите. Намалих огромен екип, останаха само четирима души - истински съмишленици", сподели певецът на едно от последните си участия.

Изправен пред финансови затруднения e и звездният стилист Сергей Зверев

 

 

 

„Наемите в Москва са много скъпи. Това е просто нереалистично! Сега, доколкото познавам моите колеги, всички са в тази ситуация, не само аз. Много дизайнери затвориха своите ателиета и се опитват да шият у дома.

Гледайки ги, разбирам какво е да отвориш магазин сега, няма никакъв смисъл. Да, и повечето ми клиенти са се преместили в чужбина. А тези, които са останали, не са готови да харчат пари сега. Живея със спестявания и чакам всичко да се оправи",  казва 58 годишният шоумен по повод сложната ситуация, в която се намират руските граждани.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза