Меню

Избрани новини

Звездите

В Русия изчислиха колко печели Алла Пугачова!

Бившата жена на Филип Киркоров е най-скъпо платената певица в страната

 

Генералният директор на компанията "РУ-Концерт" Евгений Морозов каза, че хонорарите на Алла Пугачова (73) са най-високите сред руските поп звезди, информацията публикува Teleprogramma.pro с позовавайки се на руски медии.

 

"Пугачова имаше най-високия хонорар - повече от 21 милиона рубли (350 хиляди долара) за едночасово изпълнение. Мисля, че тя има значителни спестявания. Достатъчно не само за деца, но и за внуци и правнуци", описва богатството й Евгений Морозов цитиран от изданието.

 

Според него дори след прекратяването на концертна дейност през 2009 г. примадоната остава една от най-високоплатените певици в Русия. 

 

"Алла Борисовна винаги знаеше как да се представи. И знае цената си. Мисля, че сега хонорарът ѝ ще бъде още по-висок, може да си купи остров."

 

Изявите и посещенията на почти музикални събития не били единственият източник на доходи на певицата. През годините бившата жена на Филип Киркоров стартира няколко бизнес проекта. Обувки, шапки, чанти, колани и чадъри и други аксесоари с нейното име все още се продават в Русия.

 

Припомняме, че Пугачова напусна Русия веднага след началото на войната и известно време живееше в Израел. Семейството прекара част от лятото в Латвия, където Пугачова присъства на редица културни събития. 

 

 

За началото на учебната година певицата се завърна с децата си в Москва, където заедно с най-голямата си дъщеря Кристина Орбакайте присъства на погребението на Михаил Горбачов.

 

По-късно, когато името на съпруга й Максим Галкин беше вписано в списъка на чуждестранните агенти, Алла Борисовна направи няколко гръмки изявления по тази тема, а след засилването на атаките в Украйна и обявяването на мобилизацията, напусна родината си. 

 

След началото на мобилизацията в Русия внукът на Пугачова Никита Пресняков също напуска страната, преминавайки руско-естонската граница пеша в Нарва.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Стефан БУДНАТА СЪВЕСТ НА РУСИЯ ИЗРИТА ПУТИН!
22.10.2022 00:40 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза