Меню

Избрани новини

Звездите

Еднопосочен билет! Алла Пугачова отново напусна Русия! (видео)

Този път няма връщане назад!

 

На фона на новините за масова мобилизация на мъжете и бягството на хиляди подлежащи на нея, руската певица Алла Пугачова (73) също напусна Русия с децата си. 

 

Това съобщиха в четвъртък, 29 септември, „Пети канал“ и „Известия“, позовавайки се на свои източници. 

 

Според „Пети канал“ звездата е била забелязана на летище Внуково, откъдето е заминала за Израел. Твърди се, че е тръгнала без обратен билет.

 

Това е второто напускане на Пугачова от Русия от началото на пълномащабната руска инвазия в Украйна

 

 

Броени дни след новината за войната тя замина за Израел с цялото си семейство, но през септември се върна в Москва за да могат децата й да тръгнат на училище, но без мъжа си, който остро се изказва срещу политиката на Владимир Путин, масовите кланета и изпращането на руски момчета да защитават безсмислената война на Кремъл

 

Тогава любимката на милиони меломани публикува в Instagram обръщение към Министерството на правосъдието на Руската федерация, в което поиска да бъде призната за „чуждестранен агент“ както съпруга ѝ Максим Галкин.

 

„Моля да ме включите в редиците на чуждестранните агенти на моята любима страна, защото съм солидарна с моя съпруг, честен, достоен и искрен човек, истински и неподкупен патриот на Русия, който желае просперитет на Родината, мир живот, свобода на словото и край на смъртта на нашите момчета за илюзорни цели, които правят страната ни изгнаник и затрудняват живота на нашите граждани“, написа тогава Пугачова в своя Instagram.

 

В Русия добавиха Максим Галкин към списъка на "чуждестранните агенти"

 

На 16 септември Министерството на правосъдието на Руската федерация включи Максим Галкин в списъка на лицата, изпълняващи функцията на „чуждестранен агент“ финансиран от чужбина. Министерството твърди, че комикът се занимава с политическа дейност и получава помощ от чужд източник - Украйна.

 

В отговор Галкин заяви, че е признат за „чуждестранен агент“ под пресилен претекст, тъй като не се занимава с политическа дейност и не получава пари от Украйна. 

 

 

"Не продавам мнението и мислите си и не купувам чужди. Не продавам съвестта си", подчерта той.

 

Очаква се днес Путин да обяви анексирането на 15% от територията на Украйна към Русия позовавайки се на импровизиран референдум.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза