Меню

Избрани новини

Звездите

Продават замъка си! Пугачова и Галкин ще се местят да живеят в САЩ!

Имението на звездите в Гряз се оценява на 11 млн евро

 

В руските медии се появи информация, че Алла Пугачова и Максим Галкин продават замъка си в село Гряз и възнамеряват да се преместят в САЩ, където семейството на голямата дъщеря на певицата - Кристина Орбакайте се установи преди няколко години. 

 

Съвсем наскоро Алла Борисовна обеща да доведе децата за началото на учебната година в Русия през есента, но в крайна сметка ще имат късмета да отидат в американско. Освен ако, разбира се, източниците не разполагат с вярна информация.

 

 

Според политолога Евгений Зайцев (който от своя страна се позовава на анонимен вътрешен човек), известното семейство планира да се премести в Съединените щати. 

 

И сега, както се твърди, съпрузите са заети активно да продават цялото движимо и недвижимо имущество в родината си, за да се преместят в Америка не по-късно от зимата. 

 

Според някои съобщения замъкът на Галкин и Пугачова в село Гряз близо до Москва е бил обявен за продажба още през пролетта за 11,34 милиона евро.

 

 

Замъка Гряз в покрайнините на Москва

По-рано имаше слухове, че звездната двойка кандидатства за гражданство на Кипър, планирайки да се премести там за постоянно пребиваване. Но Зайцев отрече тази информация и каза, че Алла и Максим вече са избрали къщата, в която ще живеят в Калифорния. Самата певица не реагира на тази информация. В близко бъдеще Галкин е планирал турне в САЩ.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Припомнете си, че Максим Галкин се обяви публично против изпращането на руски войници в Украйна, както и цялостната военна инвазия на Путин в съседната страна. След това той, Алла Пугачова и децата им се преместиха да живеят в Тел Авив.

 

Преди това руските власти спряха рекламните договори на комика, и отмениха концертите му в Русия, а той направи турне в Израел.

 

Междувременно руските звезди отлетяха на почивка в Турция от където споделиха кадри в YouTube канала на Алла Пугачова.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза