Меню

Избрани новини

Звездите

Алла Пугачова е избягала от Русия с децата и мъжа си? (видео)

Певицата, която е напуснала родината си по-рано, отрича да е емигрирала

 

На фона на озлобените военни действия, които армията на Путин води в Украйна, знаменитостите започнаха да напускат Русия. 

 

Известно е, че Валери и Йосиф Пригожин са заминали за Израел (продуцентът се оправда, че е нагости на майка си и леля си), Валери Леонтиев е в САЩ (той има недвижими имоти там от дълго време), появиха се и слухове за отпътуването на Алла Пугачова и съпруга ѝ Максим Галкин.

 

 

Известно е, че певицата е нарушила дългогодишната традиция да „позволява пролетта“ – всяка година в първата неделя на март фенове посещават нейния дома, за да я поздравят с настъпването на пролетта, а Пугачова им казва: „Позволявам пролетта!".

 

Тази година обаче при тях излезе охраната защото собствениците на къщата ги нямаше. Мнозина свързваха това с неотдавнашното антивоенно изявление на Галкин в социалните мрежи, а в медиите имаше съобщения, че двойката е напуснала страната. 

 

В същото време дестинацията на звездната двойка беше различна за всички – Израел, Кипър, Турция и дори Латвия.

 

В едно от изказванията одиозният свещеник Андрей Ткачев също спомена Пугачова с немила дума. Той заяви, че тя е напуснала Русия завинаги и той е чакал това много дълго време. 

 

В отговор певицата публикува видео в социалните мрежи, в което заявява, че ваканциите, почивките и лечението не се считат за емиграция. 

 

"Рано е да се радваш, Андрюша. Ще се върна - ще се разберем", каза Алла Пугачова, и допълни "Ще се моля за теб, богохулнико.".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза