Меню

Избрани новини

Риалити

Рълев потвърди раздялата с Дени: Преди няколко дни се скарахме и още съм афектиран

С Виолета са си още по-близки

 

Предизвестеният победител в "Игри на волята" Иван Рълев обясни как са се развили отношенията му с участничката от риалитито. Според източник от кухнята на предаването Денислава Велкова успяла да завърти главата на потенциалния победител Иван Рълев още по време на снимките.

 

На резиденцията двамата често се усамотявали „за да се натискат“, споделя човека пожелал анонимност пред репортер на LifeOnline.bg.

 

На последния съвет се появи бившата приятелка на Рълев Йоанна, с която се разделили преди началото на снимките.

 

 

Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали. На този етап, двамата нямат комуникация, сподели зъботехника в подкаст след Игрите.

 

След края на снимките край Царево Дени и Рълев се опитали да бъдат двойка, но нещата не се получили.

 

"Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг", коментира Рълев в предаването "Събуди се" по NOVA.

 

 

В подкаст след Игрите победителят обясни още, че не знае какви са им отношенията защото преди няколко дни са имали конфликт, а той още е под афект и не знае дали иска да продължат. "Ако не криехме отношенията си от публичното пространство, може би нещата щяха да се стекат по друг начин...", признава Иван, че с Дени са пазели в тайна връзката си и не са афиширали публично.

 

С Виолета от друга страна продължава да е в перфектни отношения, и по нейно мнение „два остри камъка брашно не мелят“. Тя била на мнение, че двамата с Дени могат да са перфектна двойка ако загърбят егото си и започнат да си споделят какво ги притеснява.

 

Иван описа жената, която вижда до себе си, като нежна, женствена, смирена, разбираща, да не го изнервя със скандали, защото обича спокойствието.

 

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители, но част от парите за наградата ще ре инвестира в своя бизнес.

 

На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза