Меню

Избрани новини

Риалити

Снимки разкриват мизерията на плажа край Шабла, където се снимат „Игри на волята“ (ексклузивни кадри)

Следват спойлери за предстоящия сезон

 

Снимките за новия сезон на „Игри на волята“ са в разгара си – същото се отнася и за мизерията, която продукцията оставя след себе си. Intrigi.bg разпространи снимки, които показват как изглежда плажът, на който се снимат битките между племената. Оставяме на въображението ви на какво приличат локациите където участниците живеят…

 

Според информацията, хитовото риалити, което ще се излъчи наесен по NOVA, започва с четири племена, но изненадващо още в самото начало червените са изпратени у дома. Така в битки ще се впуснат три племена наречени „Дръзки“ (сини), „Силни“ (зелени) и „Горди“ (жълти).

 

Първоначално се говореше, че тази година шоуто ще прескочи границата и ще се снима в Гърция, но уви локацията е сменена само от южното на северното Черноморие.

Тази година „Игри на волята“, заради ограничени финансови възможности на продукцията, се снимат доста по на север – край Дуранкулак, Шабла.

 

Именно там са заснети снимките с чували с боклуци, захвърлени пластмасови бутилки, дървени съоръжения и прочие отпадъци, които незнайно кога и дали ще бъдат почистени.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

 

Отново заради новата локация Дива река тази година няма да има, а вместо това най-слабо представилото се племе ще живее една седмица на Дивия плаж.

 

Знаят се вече и имената на повечето от участниците, като доста от тях вече са отпаднали, а някои са претърпели и тежки инциденти. Така например две момичета са постъпили с тежки травми в болницата след жестока битка на Арената.

Запознати пък коментират, че този сезон се очертава да бъде един от най-скучните досега.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза