Меню

Избрани новини

Пикантерии

Денислава от „Игри на волята“ се натискала с Рълев още на резиденцията (снимки)

Тази вечер на елиминация са Виолета и Елвиса

 

Както вече е известно Денислава Велкова, която благодарение на женските си номера и хитрите ходове на майка си Виолета Стайкова, успя да се добере до финалната седмица в „Игри на волята“, е гадже с победителя Иван Рълев.

 

Пред камерите самият Рълев споменава, че се познава с Виолета доста преди снимките на предаването и дори я определя като сродната си душа. Тези кадри не бяха излъчени от продукцията, но станаха ясни от думите на Мартин Елвиса, който на няколко пъти в предаването цитира Рълев.

 

От свои източник в кухнята на шоуто, репортер на LifeOnline.bg научи, че връзката на Дени с Рълев е започнала още в предаването.

 

 

„Двамата се криеха да се натискат по ъглите, докато никой не ги гледа и няма камери…“, разказва човек от екипа и добавя, „вероятно под давление на майка си се е захванала с него предусещайки победата му…“, намеква източникът за меркантилното поведение на майка и дъщеря.

Денислава знае как да използва женския си чар и да върти мъжете на малкия си пръст, така направи с Мартин, Михаил и Рълев

Близки до Денислава разказват, че тя има фикс идея да е известна и затова се бута във всички риалити програми, уви засега е успяла да влезе само в „Един за друг“ и „Игрите“.

 

Вероятно затова тази пролет се захвана и с Кристиан Кирилов (Митака от „София ден и нощ“, б.а.),  с надеждата покрай него да припомни за себе си. Връзката им обаче приключи малко преди да започнат снимките на предаването.

 

 

Междувременно нейната майка Виолета Стайкова се е превърнала в разпоредник на обединеното племе и командва всички мъже. Основната й цел е да разкара Елвиса, защото според нея бил лицемерен и отвратителен, нечестен човек.

 

По-наблюдателни зрители обаче виждат в тази фиксация желание да подсигури безпрепятствен финал за своя любимец Иван Рълев.

 

На интересни кадри станаха свидетели феновете на шоуто при завръщането на Рълев от елиминационна битка срещу Мишо и Дунев. При вида на завръщащия се от арената зъботехник, бъдещата му тъща Виолета скочи от мястото си като млада антилопа и започна да го целува неистово по лицето от радост.

 

Виолета разцелува Рълев по цялото лице при завръщането му от елиминация

СЛЕДВАТ СПОЙЛЕРИ ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО ДА СЕ СЛУЧИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

 

До финала на шоуто остават буквално 4 епизода. Вчера автоматично номинирана бе Виолета, а Елвиса обра гласовете на съвета.

Тази вечер Виолета ще отпадне на елиминационната битка, а Мартин ще се върне в резиденцията.

Въпреки всички опити на неговите неприятели в Игрите да го отстранят, той ще ги елиминира и ще се класира на трето място на финала в събота.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза