Меню

Избрани новини

Риалити

Заради тежка травма Мисис България отпада от „Игри на волята“!

Романсът между нея и Мастагарков ще приключи преждевременно

 

Съвсем скоро зрителите на „Игри на волята“ ще станат свидетели на тежка битка, в която Мисис България 2020 Моника Минкова ще получи тежка травма и ще се наложи да напусне надпреварата.

 

Тъкмо когато от продукцията намекнаха за възникналата симпатия между сексапилната Моника и футболиста Благомир Мастагарков, и развитието на потенциален романс между тях, миската ще падне лошо и ще получи фрактура на ръката, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник в продукцията.

 

Така зрителят ще пропусне да стане свидетел на задълбочаване на отношенията и евентуалното им развитие на екрана.

 

 

От друга страна тази вечер ще се случи нещо, което се прави за първи път в „Игри на волята“. Васил, братът на Момчил се завръща като пълноправен състезател в племето на Старейшините. Там ще се събере заедно с брат си, но двамата ще си навлекат негативи, и бързо ще се превърнат в мишени.

 

 

Васил трябва да избере еднолично или след гласуване – по свое усмотрение – да изпрати един от старейшините на свое място в племето на изгнаниците. Това обаче означава и шанс за един от тях да се събере с половинката си – брат, дъщеря или любим.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза