Меню

Избрани новини

Риалити

Случайно или умишлено – изтече част от сценария на „Игри на волята“ (снимка)

Снимка: Румен Радев

Внимание следващият материал съдържа „спойлери“ за предстоящото в шоуто

 

Ден след началото на петия сезон на „Игри на волята“ изтече страница, за която се предполага, че е част от сценария на Ралица Паскалева за племенен съвет малко преди финала на шоуто.

 

От него става, че при единадесетата седмица на екшън шоуто Момчил е победил в 25 от битките и така се е превърнал в рекордьор.

 

Противниците му обаче го обвиняват, че е постигнал победите си защото е заобикалял правилата. Затова Ралица го пита дали наистина се чувства победител и му припомня, че победата в “Игри на волята” трябва да се постигне достойно.

 

От страницата, с която LifeOnline.bg разполага, става ясно, че Мастагарков, Мартин и Виолета, които вчера през деня все още не бяха представени в шоуто, са стигнали до този финален етап на надпреварата.

 

Появи се страница от сценария на Ралица Паскалева от племенен съвет в "Игри на волята"

От продукцията коментират, че теча е случаен. „Вероятно някоя хигиенистка е щракнала страничката…“, коментират от екипа.

 

Други обаче подозират, че това е направено умишлено за да се предизвика още по-голям интерес към предаването, което ще мери рейтинги с „Фермата“ по bTV.

 

Както първо нашата медия съобщи участниците в “Игри на волята” първоначално са разделени на три племена „Амазонки“, „Гладиатори“ и „Старейшини“, на по-късен етап женският отбор бива разбит.

 

Момчил, Виолета и Мартин са сред състезателите достигнали до финалния етап на шоуто с още други седем

Снощи отбора на половинките беше буквално разцепен, и едната част остана като сигурни участници. Техните половинки бяха отделени на самотен плаж наречен „чистилището“, където в тежки двубои ще трябва да си подсигурят завръщане в истинската надпревара.

 

Информацията, която LifeOnline.bg успя да изнесе месеци преди началото на сезона се оказа абсолютно вярна, затова продължавайте да ни следите за да научите най-новото в шоуто първо при нас.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза