Меню

Избрани новини

Риалити

Ето я схемата, по която Рълев печели „Игри на волята“, не без помощта на продукцията!

Виолета и Рълев са близки много преди игрите, Денислава му е гадже

 

Ако все още има зрител, който да си мисли, че случващото се в „Игри на волята“ не е манипулирано в полза на едно или друго племе, и още по-зле на определен участник, то след изложените по-надолу факти едва ли ще е останал дори един такъв.

 

Това, което до този момент се укрива умело (малко по-късно във формата, ще бъде разкрито, б.р.), е че победителят от сезона Иван Рълев е изключително близък с Виолета много преди игрите.

 

Двамата се познават отдавна и то изключително добре, и двамата са изградили стройна схема с която той да стигне до победата. Както вече е известно Иван и дъщерята на Виолета са гаджета, но това не е станало след игрите, а доста преди това.

 

Нарочните публикациите появили се месец - два преди началото на снимките, че Денислава е двойка с Кристиан Кирилов (Митака от „София ден и нощ“), са целенасочен прах в очите за отклоняване на вниманието.

 

Планът, майка, дъщеря и зет да играят заедно и да издигнат победител очевидно е съгласуван с продукцията, защото на тримата им се осигурява осезателен съпорт.

 

 

Източник от снимачната площадка сподели пред репортер на LifeOnline.bg, че често се изненадвал от осведомеността на Виолета Стайкова относно случващото се в другите племена, предстоящите битки, както и за това кой участник какво е казал по време на синхроните – кадрите, които всеки участник снима далече от останалите и само екипът знае какво се казва там.

 

Няма как Вили да знае тези неща, ако някой от екипа не й докладва. Така тя предвижда ходовете на противниците си и успява да парира всяка атака по своя лагер.

 

Агресивността на словесните й атаки, както и самоувереното отношение, очевидно говорят за чувство на сигурност, а огромното ефирно време, което се отделя на нея и цялата й триада въобще не смятаме да коментираме.

 

Доказателствата за осигуряване на безпрепятствено участие на финала за поне един от тройката са неизброими, ето само някои от тях показани в епизодите през последните дни.

 

Да вземем например Капитанската битка, която Рълев загуби от Мастагарков. Всички бяха психически подготвени (явно за тях не беше тайна), че тя ще бъде с директна елиминация и загубилият ще трябва да напусне Играта.

 

Вероятно от продукцията бяха планирани да отпадне Мастагарков, дори водещият Димо Алексиев отбелязва към капитаните „от вас зависи бъдещето на племената“, фраза, която намеква за сериозно разместване на пластовете след края на битката с елиминиране на загубилия капитан.

 

В крайна сметка с помощта на Момчил, Мастагарков спечели и осуети плановете на продукцията, и може би затова нямаше елиминиран капитан, въпреки първоначалните планове. В противен случай трябваше да отпадне фаворита на продукцията Рълев.

 

Други доказателства за манипулация на битките сме ви показвали и в предишни публикации по темата.

 

 

Показателно потвърждение на това е и начина на отпадане на шампионката по калистеника Цвети Станева, която Виолета бе нарочила за свой враг №1, понеже Цвети не кандиса да й играе по свирката.

 

Виолета всячески се опитва да отстрани дребничката девойка и в крайна сметка успя не без помощта на продукцията в петък.

 

Виолета уж за наказание беше изпратена на служебна елиминация, но всъщност й бе наредено трасе, на което да победи, да вземе парите на Цвети и да си разчисти сметките.

 

Че Иван Рълев печели формата е известно отдавна, но доказателствата, че това не е случайно тепърва изплуват.

 

Миналата седмица зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство.

 

Той можеше да заложи по време на кастинг битка, в която претендентът за сезон 6 на “Игри на волята” моделът Виктор се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4.

 

Логично Рълев заложи на обиграния Георги, който победи манекена и така си спечели имунитет в предстоящата седмица, което бетонира участието му на финал.

 

Същевременно отпадането на Цвети отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Габи Няма нито едно от вървящите в момента с състезателни формати в който победителя да не е предопределен. Във всички има лансирани и бутани напред от продукциите участници. Започва се от угри на волята, минава се през мастершеф и стигаме до гласът на България. За Фермата не зная, защото не съм гледала и минута.
31.10.2023 17:17 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза