Меню

Избрани новини

Риалити

Нежният Калоянчо от „Игри на волята“ повръща на Арената

Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил приключи.

 

Девственикът от „Игри на Волята“ Калоян Митов издъхна на Арената на вчерашната Капитанска битка. Той завърши последен, а след загубата се разплака на Арената, като подсмърчайки сподели, че винаги е имал проблем със психиката, когато трябва да се справя добре в напрегнати моменти, дори и в плуването, където има големи успехи.

 

"Не знам дали съм за тук...", призна разколебан плувецът, а Мартин Николов – Елвиса го окуражи с красноречива мотивационна реч.

 

 

Младежът, който още в началото сподели със съплеменниците си Гладиатори, че не е бил интимен с жена (за мъж не е уточнявал, бел. ред.), не издържа на изпитанието за баланс, в което трябваше чрез „въртележка“ да преминава по сложно трасе.

 

Още на второто минаване на Калоян започна да му се гади и той дори повърна. Зрителите са виждали това изпитание по-рано при битка на Изгубените.

 

 

Гузен от загубата си, той се върна при Гладиаторите на Дивата река с наведена глава и ги разочарова със загубата си. Калоян изпадна в тежка депресия, сви се на кълбо и отказа да говори със съотборниците си.

 

Програмистът Момчил Василев от Амазонките успя да победи в капитанския сблъсък. Освен моделът Калоян пред Момчи стоеше и друг добре подготвен играч милионерът Мартин Николов - Елвиса от Старейшините.

 

За победата си Момчил получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев - 50 златни гроша и 2 допълнителни гласа на евентуален съвет. Той обаче избра предимството за племето, с което показа, че мисли за победата, а не за евентуални номинации.

 

Михаил Кръстев, братът на Радостин се спаси от Чистилището след изнурителна битка в “Игри на волята” и с победата си спечели правото да отиде при брат си в племето на Гладиаторите, които бедстват на Дивата Река.

 

 

Той има тежката задача заедно с брат си да вземат важното решение кого да изпратят на негово място на изоставения плаж при Изгубените.

 

Последна в битката за спасение завърши дъщерята на Краси Дунев - Никол, а бизнесдамата Виолета Стайкова до последно се бори за място в племето на Старейшините, където е дъщеря ѝ Денислава, те са на територията на Стопанството. За още една седмица остава и Цветелин Гешов - Цецо от Гладиаторите.

 

Сега още един от Гладиаторите ще напусне реката и ще отиде при него на Чистилището. Кого ще изпратят Михаил и Радостин и кое племе ще отиде на съвет след първата номинационна битка за седмицата, ще стане ясно още тази вечер.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза