Меню

Избрани новини

Пикантерии

Наистина ли този красавец от „Игри на волята“ е девствен?! (видео)

Математик, плувец и модел, Калоян изненада с признанието си

 

„Никога не съм бил със жена“, това се изцепи 22 годишният модел Калоян Митов.


Той обоснова това с неволята, че още не е срещнал жената на живота си. Красавецът, който е заедно с племето Гладиатори в Стопанството все пак призна, че е имал нещо със жена, но какво точно, не стана ясно.

 

Признанието Калоян направи пред всички в отбора съставен само от мъже, те реагираха позитивно, без да го подиграват, но си личеше, че изказването му го направи да изглежда загубеняк в очите им.

 

Иначе Митов се е снимал в множество музикални клипове, участвал е на конкурси, носи титлата Модел на годината.

 

Във визитката си той се представя като свръхамбициозен, ученолюбив, като голямата му страст е математиката. В момента е студент в СУ със специалност финанси, счетоводство и дигитални приложения.

 

 

Той е плувец с множество медали от състезания, а за подготовката му за Игрите се е грижил миналогодишният участник Георги Янев. Самият той съветва Калоян да не се занимава с жените в състезанието а да остане фокусиран над битките.

 

Още във визитката си Калоян казва, че няма опит с жените. Ще се стреми да играе стратегически и да се придържа към силните в коалиция. На финала Калоян признава, че ако му се предостави награда подобна на тази, която Георги прие миналата година ще я приеме.

 

Припомнете си, че след победа на капитанска битка в миналия сезон на "Игри на волята", Георги прие предимството да се храни три пъти на ден пред очите на прегладнелите си съплеменници.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза