Меню

Избрани новини

Риалити

Нов продуцент превръща „Биг Брадър“ в подобие на „Игри на волята“

Готвят по-различно предаване от това, което сме гледали досега

 

Феновете на „Биг Брадър“ тръпнат в очакване за завръщането на любимото си риалити. Тази година обаче те ще гледат едно по-различно шоу. Форматът няма да протече по старому, което вероятно се дължи на новия му продуцент в лицето на Краси Ванков.

Риалити шоуто няма да пропусне житейските ситуации и интригите между участниците, но ще набляга предимно на състезателната част, пише Галерия. „Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант. Няма да са най-тежките изпитания както се случва в другото предаване, но ще се изисква ловкост, знания и добра памет“,  разказват запознати.

Засега остава загадка кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия телевизионен сезон.

Сред коментираните теми е дали ще има популярни имена. Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за „ВИП Брадър“, но пък въпреки това се предполага, че ще влязат съквартиранти с известна популярност.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители на  инфлуенсърските среди. Транссексуалната Рашия също е сред спряганите участници в шоуто. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, носи мълвата.

Според източник на LifeOnline.bg близък приятел на поп-фолк дивата Камелия също е подписал договор и вече е събрал багажа си за най-наблюдаваната Къща в България.

Стартът на „Биг Брадър“ е насрочен за 16 септември.

През есента се очаква и пореден сезон на „Игри на волята“, който вероятно ще започне излъчване веднага след края на „Брадъра“. Снимките за „Игри на волята“ вече са започнали, стана ясно тези дни от съобщение от Регионалната инспекция по околната среда и водите - Варна.

На 26 юни е бил подаден сигнал за нарушения на екологичното законодателство от екипа на телевизионното предаване на територията на Община Шабла. При извършената проверка на терен обаче не е установено увреждане на пясъчни дюни, както и сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни, съобщиха от инспекцията.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза