Меню

Избрани новини

Риалити

Все по-нагласени - Игрите осигуряват победа на Виолета над Цвети!

Тази вечер Виолета ще обезглави Цвети и ще вземе грошовете й

 

Майката на Дени е служебно номинирана и ще се изправи срещу шампионката по калистеника С последните епизоди верните фенове на „Игри на волята“ са все по-разочаровани от продукцията и очевидното нагласяване на битките в полза на един или друг отбор или пък състезател.

 

След като крехката Цвети Станева получи достатъчно брой гласове за да се яви на елиминационната битка от Гладиаторите, то днес тя ще се изправи в двубой срещу Виолета.

 

Заради нарушение на правилата на “Игри на волята” (изнасяне на информация от племето) тя получи служебна номинация.

 

Камери показаха как Вили споделя с дъщеря си от племето на Старейните кой е първият номиниран от Гладиаторите. Гладиаторите загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж.

 

Най-големият й противник - Мартин Николов - Елвиса заподозря, че слабото й представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена. Зрителите стискат палци на Цвети и се надяват бизнесдамата да отпадне от предаването.

 

 

След като стана ясно, че от продукцията са подготвили непосилно за Цвети трасе, почитателите на шоуто са убедени, че в играта между двете отново има плуване, за да може Виолета да я победи, да вземе грошовете и да се върне на бял кон в племето.

 

"Според мен, нарочно има доста плуване, за да може интригантката Виолета да спечели, за да им вдига рейтинга, а и този пъзел тя вече го реди веднъж, така че всичко е ясно", коментира зрител.

 

Той също е забелязал, че в първата номинационна битка, Старейшините бяха осакатени от продукцията, като от играта беше отстранен най-силният им участник Мастагарков, с оправданието „за да са изравнени силите“. На следваща битка, на която бяха вързани един за друг обаче, Старейшините бяха оставени с един повече, за да се мъчат и вероятно в опит да ги накарат да загубят.

 

Въпреки неравните сили и условия създадени от продукцията племето на капитан Мастагарков победи и ще се запази в този брой до другата седмица.

 

На елиминационната битка Цвети ще отпадне, а коялицията на Виолета в племето на Гладиаторите ще получи надмощие. Отпадането на Цвети ще отнеме ценен съюзник от Крум Апостолов и Калоян Митов, а победата на Виолета ще даде на вече ясния победител Иван Рълев тласък към финала, не без помощта на продукцията.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза