Меню

Избрани новини

Риалити

Тъпоъгълника Гатьо се излага пред фенове с брутални обиди и заплахи!

Скандален чат се появи в интернет

 

След скорошния резил за Гладиаторите на Арената в "Игри на волята", при който назобаните мъжкари поискаха спасителни жилетки, за да доплуват до понтон в морето, а вчера пък две жени успяха да надвият най-силният член на племето Николай, ето че подигравките в мрежата нарастват лавинообразно.

 

Скандален чат на Пеньо Гатевски - Гатьо с очевидно недоволен фен на шоуто предизвика голям смях в социалните мрежи, а думите, които Ганьо употребява, преминават границата на доброто възпитание.

 

Въпреки резила в риалити формата, бившия войник и настоящ бодигард, не си оставя магарето в калта и скача на събеседника си с гнусни обиди.

 

Речникът на Гатьо е толкова беден, че дори не му стигат и обиди и затова набляга основно на "лайнар" и "педал", а за ниското ниво на грамотност няма какво да коментираме.

 

Пеньо Гатевски - Гатьо в чат със зрител на "Игри на волята"

Поведението на пълководеца на Гладиаторите въобще не кореспондира със заявката, с която се описва във визитката си в началото на сезона.

 

Тогава той се определи като човек, "който уважава съперника и знае как да побеждава и да постига своята цел", а също и като "неосъждан, непреклонен, непоколебим". Дали думите му се припокриват с тези, които използва в чата, оставяме на вас да решите.

 

41-годишният Пеньо Гатевски - Гатьо, който е родом от Пловдив, работи като лична охрана повече от 15 години и е бивш командос от специалните части. В армията има 150 скока с парашут и е участвал във военни действия, като е бил и на две мисии в Ирак. Женен е и има две деца - близнаците Младен и Рангел.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Габи Този дебил прави голяма антиреклама на българските командоси. Там няма ли тест при подбора им?Какъв и кой е този, който го е наел за бодигард?Що за жена може да свърже живота си с такъв абориген?Какво възпитание ще даде на децата си този плиткоумник?На всичко това той е и слаб играч.
17.09.2023 13:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза