Меню

Избрани новини

Риалити

Предизвестена победа: Иван Рълев грабна чека за 100 бона под носа на Момчил и Елвиса

Честна ли е победата му?!

 

Зъботехникът от Симитли Иван Рълев е предварително известният победител в сезон 5 на “Игри на волята”.

 

За победата му LifeOnline.bg съобщи още със старта на риалитито и в действителност информацията ни се оказа вярна.

 

26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял и единствен достигнал до финал от първото изцяло мъжко племе в историята на “Игри на волята” - Гладиатори.

 

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го заради своя баща, който ме подкрепя винаги! Ще помня преживяването “Игри на волята” цял живот, ще разказвам за него на моите деца, на техните внуци”, емоционално коментира победителят.

 

 

Рълев спечели финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Но достигането му до там стана възможно благодарение е на силен съюзник в лицето на Виолета Стайкова, която продукцията услужливо прехвърли в неговото племе уж „за наказание“ и така бетонира участието му на финала.

 

Вчера срещу Рълев на Арената се изправиха компютърният гений Момчил Василев, който завърши втори, и бизнесменът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдя голяма.

 

 

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

 

Всъщност около победата на Иван Рълев има доста добре покрити тайни, като например, че двамата с Виолета са близки много преди да влязат в Игрите, но този факт умело се криеше от тях и самата продукция.

 

Другото, което продуцентите не показаха на уважаемия зрител е породилата се любовна връзка между Иван и Денислава – дъщерята на Виолета.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза