Меню

Избрани новини

Пикантерии

Какъв е твоят фетиш? Истински истории за срещи от Tinder

Снимка: freepik.com

Наши читателки разказва личния си опит

 

Днес запознанствата в Интернет са се превърнали в ежедневно явление. Мобилното приложение Tinder е особено популярно. Някои търсят връзка за една нощ в него, докато други реално се надяват да намерят истинската си любов. Предлагаме на вашето внимание забавни истории, свързани със запознанства в това приложение.

Сред читателите на LifeOnline.bg  мнозина използват мобилни приложения за запознанства. Някои се ограничават изключително до кореспонденция с мъже и веднага щом получат предложение за среща, те отказват. Така винаги правеха Христина и Лияна например. И двете признават, че е интересно да общуват виртуално, но веднага щом се появи реална възможност да срещнат човек, ги дострашава. Първо, защото от гледна точка на сигурността не знаете как ще се развият нещата. Второ, невъзможно е да се предвиди дали очакванията ще бъдат оправдани: добре е, ако външният вид на младия мъж съвпада с това, което сте видели на снимката, и освен това той се оказва джентълмен, но ако не ...

Но тези, които не поемат рискове, не печелят, както казва модерния ляв „който играе пИчели“. Срещата след запознанство в мрежата обаче може да завърши с любовна история. Така се случи например със Саманта. Миналата пролет тя излезе на среща с мъж, с когото се запозна в интернет. Беше учтив, шегуваше се много и имаше прекрасно чувство за хумор. Оттогава не са се разделяли и това лято станаха родители. „Тези, които ме познават, знаят, че той ме прави безкрайно щастлива, не бих могла да си представя себе си с друг“, казва Саманта.

Е, всеки потребител на приложения за срещи има различно изживяване. По-долу са няколко истински истории за това как срещите са приключили в мобилното приложение.

Съдбовна шега

снимка: rawpixel.com

Мая споделя, че се е запознала в мрежа с няколко мъже, които са й се сторили интересни виртуално. „Някои харесвах толкова много, че дори исках да започна връзка, с други имаше просто физическо привличане“.

''Един от първите мъже, които срещнах, изглеждаше много привлекателен в началото, външният му вид беше толкова "сладък". Той беше готин, но все още дете, така че спряхме да общуваме: той ми се обиди, защото не го поканих на рождения си ден, но го празнувах не само с приятелите си, но и с други мъже, единият от които беше гадже на моя приятелка, а останалите са двамата ми братовчеди."

Имало мъже, които пишели активно, тя се срещала с тях, но след това изведнъж изчезвали - спирали да общуват без никакво обяснение. Но след доста време - няколко седмици или дори повече - те драсвали по някой ред, сякаш нищо не се е случило, и разговорът продължавал оттам, откъдето е спрял.

По някакъв начин тя харесала мъж, с когото искала да прекара само една нощ. „Когато се запознахме и всичко вървеше в планираната посока, осъзнах, че наистина не го харесвам, но се страхувах да не  би да го обидя, като му кажа да си тръгне, така че започнах да плача по време на секс, което, признавам, проработи. В този момент почувствах, че ми става зле не защото започнах да плача нарочно, а защото за първи път в Tinder търсех само любовно приключение“, казва Мая.

По някое време тя решила, че тъй като всички срещи не са приключили по един или друг начин, е време да изтрие приложението. Но известно време по-късно, на партито за рожден ден на приятел, под въздействието на алкохол, просто искайки да се пошегува, тя го изтеглила отново на телефона си. „Видях хубав мъж и си помислих, защо да не го проверя за съвместимост, няма да навреди на никого“. Младият мъж й пише, излизат на няколко срещи и всичко започва да се развива толкова добре, че две години по-късно си наемат апартамент заедно.

Аз не съм Алиса!

снимка: rawpixel.com

Катерина също в един момент започва да прекара много време в мобилното приложение за запознанства и срещи. „Първата ми среща чрез Tinder беше с Владо. Срещнахме се в едно кафене, той поръча бира, аз също, беше интересно да си говорим, така че продължихме вечерта и обиколихме няколко бара и бирарии. Хареса ми всичко, той също изглеждаше доста остроумен. В края на срещата просто се прегърнахме, всичко беше много яко. На следващия ден ми благодари за срещата и ми предложи да се срещнем отново някой ден. С готовност се съгласих. Но кореспонденцията не вървеше, той вече не изглеждаше толкова остроумен, а точно обратното - твърде сериозен.

Срещнахме се отново няколко дни по-късно, този път не пипнах бирата, пих само чай. Най-вероятно алкохолът свърши работата си първия път; в трезво състояние всичките ни разговори ми се сториха скучни, дори не можех да се усмихна отново.

Настоях сам да си платя напитките, на което той посочи, че жените правят това само когато знаят, че няма да има следваща среща. В този момент не можех честно да кажа, че е точно това, което мисля. След раздялата кореспонденцията вече не продължи, той ясно прочете мислите ми.

И ето че един ден млад мъж, когото Катя среща в Tinder, я обърка с друго момиче. „Кореспонденцията с Евгени беше лаконична, след няколко изречения се разбрахме да изпием по няколко питиета, аз знаех, че няма да пия, защото трябваше да работя сутрин, той попита какво ще правим по-нататък, на което аз отговорих, че няма да пия, вместо това може да се целунем, а той се засмя и се зае по същество. После продължихме да си говорим, а той спомена името на моя съученичка , когато го попитах познават ли се, той отговори: „Алиса, това е най-добрата ми приятелка“.

Трябваше да видите озадаченото ми изражение на лицето ми в този момент! „С теб сме се виждали няколко пъти на партита и на едно от тях, преди около седем години, също се целунахме“, добави той. Разбира се, не си спомнях нищо подобно, защото не съм Алиса.

Приятели с екстри

снимка: rawpixel.com

Елена също има какво да запомни. Тя срещна красив млад мъж в мрежата, но когато дойде денят за среща, тя беше разочарована. „Бях по-висока от него, което ме караше да се чувствам неловко, харесвам високи мъже. Гласът му също не ми хареса; беше много тънък, писклив и съвсем не мъжествен, което също предизвика отхвърляне. Цяла вечер мислех как да си тръгна бързо, за да свърши всичко това."

Няколко пъти излизала с друг мъж. Бил остроумен, приятен и Ели се чувствала добре в компанията му. Имали връзка от няколко месеца. Но после и двамата решили, че се възприемат повече като приятели и по-добре да си останат такива. „Оттогава мина повече от година и все още понякога общуваме и се срещаме като приятели“, каза тя.

Тя има и история с млад мъж, когото познавала преди. "Знаех, че е в Tinder. Знаех също, че ме търси в социалните мрежи. Когато го видях в приложението, разбрах, че ще сме съвместими и си помислих - защо не. Той ми писа, Срещнахме се и имахме връзка цяла година. Всичко беше наред, но с времето разбрах, че той все още не е този, с когото бих искала да живея до края на живота си.

Ще изпълня всеки твой каприз!

 

Снимка: rawpixel.com

Много хора гледат на Tinder като на инструмент за бързо намиране на секс за една нощ, но има хора, които наистина очакват да намерят любов с негова помощ.

Мирела се възползва от възможността да се срещне с някого за една вечер, но би била много щастлива, ако успее да срещне годеника си. Тя има много интересни истории, но сподели с нас само най-смешната.

„Часовникът показваше почти полунощ, когато младежът ме покани да отидем на плаж в чата. Съгласих се, но от съображения за безопасност писах на приятелка къде и с кого отивам и споделих някои важни подробности. Срещнахме. Аз шофирах. Пристигнахме на морето, но така и не стигнахме до плажа. Той ме тормозеше в колата с въпроса: „Какъв е твоят фетиш?“ Не отговорих, защото не разбрах веднага контекста. И той настоя: „Ще те задоволя, както никой досега не е удовлетворявал.“

Честно казано, в началото се съпротивлявах и предлагах да се разходим до морето, но не забелязах как се озовах на задната седалка на колата с главата му между краката ми. Мъжът беше много запален по този конкретен метод да ме доведе до оргазъм; той не се интересуваше от нищо друго. Но това не беше достатъчно и нямаше нова среща."

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза