Меню

Избрани новини

Пикантерии

Любо Киров признал първо на сестра си за сексуалната си ориентация

Снимка: NOVA / кадър от предаване

Направил го още в съученическите си години

 

Любо Киров има много силна връзка със сестра си Ана, с която през годините са почти неразделни. Двамата винаги са си били взаимна опора и подкрепа както в щастливите, така и в тъжните моменти.

Най-трудният е, когато внезапно губят баща си. След загубата му Любо почувствал отговорността, че вече е мъжът в къщата и трябва да се грижи за майка си и сестра си.

Певецът настоял майка им да се премести при тях в София, защото не искал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Анна, както и до племенницата Яна, която му е слабост. Любо все глезел дъщерята на сестра си като свое дете и за всичко й угаждал.

Сестра му е и първия човек, на който Любо признал сексуалната си ориентация. Направил го още като ученик. Изпълнителят в началото се срамувал от това, смятал, че хората няма да го харесват и няма да успее да пробие на сцената.

След като се открил пред сестра си, тя го прегърнала и заявила: „Знам отдавна! Това няма никакво значение – ти си един прекрасен човек!”. Едва години по-късно той разкрил сексуалността си и пред майка им, която също винаги го е подкрепяла, пише HotArena.bg.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза