Меню

Избрани новини

Афиш

„Никога не е просто секс“ на Никол Предьова и Саня Борисова излиза по кината до дни!

Съвсем скоро по кината излиза новият филм на Никол Предьова и Саня Борисова „Никога не е просто секс“. Премиерата е на 8-ми май, а от 10-ти май тръгва по всички кина в страната.

„Никога не е просто секс“ е комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Това е филм за съвременната жена, представена през образите на основните четири архетипа, които търсят своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъците и ограниченията.

Четири жени, напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит.

Мая е домакиня. Омъжена жена, майка на две деца, напълно отдадена на семейството и дома си.

Вики е момиче, което точно е завършило средното си образование, в малък провинциален град и на път да преследва мечтите си в столицата.

Мадлен е актриса. Романтичка, в търсене на „истинската“ любов.

Ира е бохем. Богата наследница и абсолютен авантюрист по душа.

И въпреки всичките различия помежду им, все пак нещо ги обединява - неспособността им да имат пълноценни семейни отношения. Именно това единствено общо нещо между тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така разбират, че са в „кармични връзки“ от минал живот, били са четирите жени на един мъж – Султан.

Убили са го и сега изплащат кармата си…

На 18-ти май филмът ще бъде представен от продуцентите Никол Предьова и Саня Борисова на Фестивалът в Кан. Елена Петрова и Веселин Калановски ще го представят в Лондон на 18-ти и 19-ти май.Попитай Елза