Меню

Избрани новини

Клюкарник

Васил Драганов си приписа секс с Ева Тепавичарова – Тя бясна: „Кога си спал с мен, че аз не помня?!“ (видео)

Актрисата щяла да удуши актьора от „Столичани в повече“

 

Актрисата Ева Тепавичарова е била на път да удуши с голи ръце своя колега и доскорошен приятел Васил Драганов, който обяви на всеослушание, че двамата са в любовна връзка и тя била новата му изгора.

 

Планът на актьор бил да отмъсти (или поне си мислел, че отмъщава) на бившата си съпруга Андреа затова, че първа е започнала връзка извън дома.

 

Както вече LifeOnline.bg писа, Андреа носи дете от новия си партньор в живота Борислав Манов, който е ресторантьор, а не както Васил Драганов го определи публично като "прост кебапчия".

 

Актьорът най-известен с участието си в „Комиците“ предизвика необясним медиен шум, в който замеси жена си и факта,  че е намерила щастието с друг.

 

 

Самата Андреа до последно избягваше да разкаже горчивата си история, включваща психически тормоз, насилие и лоши, най-лошите пороци, именно в името на децата им.

 

Тя всячески се опитвала да опази негативните емоции на техните деца, но Драганов не им спести публичния скандал, като унижи и поведе война срещу майка им от ефира на БНТ и последвали публикации в таблоидни издания.

 

В желанието си да накърни достойнството на бившата си жена, насред цялата тази патаклама, изненадващо и шокиращо Драганов намеси името на Ева Тепавичарова.

 

В крайна сметка се оказа, че слухът бил измислен от самия рогоносец Васил Драганов, а колежката му "изорала" столицата от бяс. И нормално - откъде накъде ще си правят подобна гавра с името й.

 

"Кога си спал с мен бе, Василе, че не помня?! Толкова ли да е било зле, че да ми се изгуби тотално", крещяла гневната Ева, разкриват близки до двамата актьори.

 

Според източникът Тепавичарова едва не помела улицата с Васил като техните колеги застанали твърдо зад нея и укорили Драганов за фантасмагориите му.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза