Меню

Избрани новини

Пикантерии

Силни изживявания: Гала правила любов на публично място (видео)

Остава тайна кога и с кого

 

Вечната водеща на будоарното предаване „На Кафе“ Гала се оказа много по-разкрепостена отколкото се струва на милионите й зрителки.

Блондинката била правила любов на публично място. Това стана ясно от гостуването на плевенчанката в подкаста на дъщеря й Мари "Кажи ми мамо".

Кога точно това се е случило и с кого, емблематичната водеща не сподели.

На питане дали е правила секс на публично място. Тв водещата имаше избор дали да отговори, или да изпие гаден коктейл и да си спести откровенията по темата.

Неувяхващата водеща обаче предпочете да не отговаря кога е имала плътски изживявания с риск да бъде видяна, а да изпие питието, което сочи, че е правила секс някога някъде на публично място и не иска да говори по темата.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (6)

Румборак Какво очаквате от плевенска спер.ма....ГНУС..
26.04.2024 20:00 / Отговор
425925 Вълнуващо е! Правил съм го в едно джакузи в Хисар. Върнахме се от Милано от един секс маратон с една колежка малко по-рано и прекарахме два дни в Хисар. Отидохме сутринта долу и точно свърших и започнаха да идват и други гости на хотела. Харесваше им водата, може би защото токущо я бях подкввасил.
27.04.2024 14:50 / Отговор
425925 Някоя дама може да се е прибрала забременяла от вълшебния климат и лековитата вода. Ето така се раждат легенди, а за мен остана чисто човешкото удовлетворение от извършено добро дело.
27.04.2024 15:11 / Отговор
Бай Гошо По безсмислена говорилня от "На кафе" не съм виждал.А че водещата е похотлива си личи от поведението и на екрана .Тази особа изобщо не я интересува какво говорят нейните празноглави събеседници.Единствено я вълнува как изглежда тя пред камерата.А застаряването не може да го скрие! Личи и.
27.04.2024 18:04 / Отговор
Станка То нали стария и любовник не го бивало, та трябвало да се пробва на публично място, а тоя с чучура в басейна в Хисаря за предпочитане е да се къпем в минерална чиста вода без гонорейните му бацили на тоя....
28.04.2024 05:26 / Отговор
425925 Станка, защо ми приписвате БПС (болест предавана при секс)? Да не се бърка с БСП (баба секс предлага). Така се надявате да Ви обърна сексуално внимание, що ли?
01.05.2024 06:55

Добави коментар


Попитай Елза