Меню

Избрани новини

Риалити

Неуспешен участник от „Игри на волята“ арестува Божков (видео)

Пристигането на обвинения в 19 престъпления Васил Божков бе широко отразено

 

След кацането му на летище София бизнесменът, който  3 години се укриваше в Дубай бе арестуван, а на излизане от ВИП-а зрителите разпознаха друго известно от малкия екран лице.

 

Жандармериста Стоян Димитров, който стана известен от екшън риалитито „Игри на волята“, бе уловен от камерите на телевизиите на първа линия при извеждането на окования с белезници Васил Божков.

 

Наблюдателни зрители на живите включвания от летище София веднага забелязаха разпознаваемият герой, който се бореше за наградата от 100 хиляди лева, но безславно се отказа от надпреварата.

 

Стоян е пред входа на ВИП терминала и възпрепятства случайни хора да доближават арестувания бизнесмен, а впоследствие осигурява пътя, за да премине необезпокоявано бусът, в който е качен обвиняемият в множество престъпления Божков.Присъствието на 53-годишния Димитров не е случайно. Той е в системата на МВР повече от три десетилетия. В предаването беше разказано, че е част от сектор „Специализирани полицейски сили“ – и ръководи екип от звеното, което отговаря за охраната на обществения ред при масови мероприятия и провежда специализирани полицейски операции по залавянето на опасни престъпници.  

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза