Меню

Избрани новини

Пикантерии

Андреа в нов Инстаграм скандал: Анелия вече не ми е приятелка (видео)

Певицата повече нямало да си мълчи, когато й направят мръсотия

 

Фолкпевицата Андреа (35) успя отново да втрещи всички в социалните мрежи с импровизиран лайф.

 

Русата изпълнителка се пусна в Инстаграм от ресторант. Поведението ѝ беше абсолютно непринудено, тя си мляскаше докато се храни, чешеше се между гърдите, а в един момент от пазвата й дори се показаха муцунките им.

 

Докато разказва с пълна уста за бившата си половинката боксьора Кубрат Пулев, колегите си в лекия жанр и какви наркотици е взимала тя звучеше леко опиянена и сякаш фъфлеше между глътките бяло вино.

 

 

Дори на видео, звездата известна с подправените си снимки, използва филтър за да изглежда по-слаба, но филтърът помага само за лицето но не и за обемното й телосложение. Темата за Пулев не й беше присърце, но на два пъти потвърждава, че в момента не са заедно.За колежката си Анелия сподели, че вече не са приятелки. "Анелия си показа същността", коментира Андреа, и няколко пъти натърти, че яде салата.

 

Бившата пайнерка сподели, че би направила дует с Деси Слава и определя техниката й на пеене като най-отличителна. Не би записала обща песен с Галена и Емануела.

 

Във видеото Андреа признава, че е пробвала марихуана, но никога не е взимала тежки наркотици.

 

"Никога не съм взимала амфетамини, хероин, или такива неща.“, обясни върлата блондинка, като не пропусна да оплюе и бившия си фризьор Васил Петровичин, който унищожил косата й, и интригантствал с колежките й. 

 

Андреа дори уточни: "Аз повече няма да крия, когато някой ми е направил мръсотия".

 

 

„Пиех успокоителни преди 3-4 години, което не трябваше да го правя, но ме накараха докторите", признава певицата, за която преди време се говореше, че прекалява с антидепресантите.

 

От видеото става ясно, че Андреа е прекарала коронавирус през декември, след което започнала да забравя много. Може би затова не назова заглавието на любимата си книга. Зрителите в лайфа, които на брой бяха около хиляда се интересуваха още от любимите й филми и актьори, сериали, песни и предстоящи участия.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (28)

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Ще направя спаринг с Росен Петров Животното за сърцето на моето гадже“? Валката твърди че той и е гадже.
29.03.2022 05:39 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Много ми липсваш любов моя, искам постоянно да съм с теб, не издържам без теб“? Норми Валката каза, че няма да ти я даде.
29.03.2022 05:40 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Любов моя искам да те гушна толкова силно, че да не можеш да ми избягаш никога"
29.03.2022 05:41 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Принцесо моя не разбираш ли, че не мога без теб много страдам и плача, когато не си до мен.."
29.03.2022 05:43 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Лудо влюбен съм в моето гадже Принцесата и не искам, никога да късам с нея, дори и тя да не ме иска пак ще я искам"? Норми Валката твърди, че не е твое, а негово гадже.
29.03.2022 05:51 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати