Меню

Избрани новини

Клюкарник

Заради това, което направи Андреа може да отнесе сериозна глоба!

Певицата като Черепа - сипва на Кобрата „на час по лъжичка“! Боксьорът купил „любовно гнездо“ за изневерите си

 

Андреа заприлича на издирвания хазартен бос Черепа, заради ежедневните компромати, които публикува в социалните мрежи за прегрешенията на бившия си.

Оказва се, че тя е единствената, която си е въобразявала, че е заедно с Кобрата, защото сега сама признава, че той си е имал друга сериозна приятелка, с която дори са свили „семейно“ гнездо.

 

След като по-рано съобщи на всички, че вече е наясно с изневерите на приятеля си, Андреа вчера публикува договор за имотна сделка с купувачи Кубрат Пулев и Розали Костадинова Петрова. Това е името на любовницата на Кубрат Пулев, с която боксьорът мамел Андреа години наред.

 

В Търговския регистър Розали има фирма на свое име – „Родекс Естейтс“, която се занимава с недвижими имоти. Розали е ръководела фирмата в съдружие с Ангел Костадинов Яръмов, който в последствие й прехвърля дела си.

 

От документа за сделката става ясно, че в края на миналата година двамата са си купили етаж от къща, където най-веротно са възнамерявали да живеят.

Пулев увещавал Розали да се оженят и да си имат деца и затова закупил въпросния имот, разкрила Андреа пред свои близки. В същото време Кобрата умолявал и певицата да се сдобрят и да си имат деца.

 

Андреа публикува договор за имотна сделка, но забрави да прикрие личните данни

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи. Очевидно певицата също се опитва да установи самоличността на Розали, тъй като е отправила запитване във Фейсбук относно фирмата й.

 

Андреа разпитва за фирмата на любовницата на Кобрата в социалните мрежи

Андреа обаче може да отнесе сериозно наказание за публикуването на документите, на които се виждат лични данни като ЕНГ, което по закона за GDPR се наказва с до 40 хиляди лева глоба.


Припомнете си, че войната между Андреа и Кобрата избухва и затихва от година като в ивицата Газа. Новата атака на певицата от преди ден разкри публично за многобройните му изневери.

Изпълнителката призна, че дълго време е била лъгана от боксьора, който искал да си оженят и да си имат деца, а в същото време е разправял на любовниците си, че е болна и на тежки лекарства и може да се самоубие, ако я изостави.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза