Меню

Избрани новини

Клюкарник

Андреа отказва интервюта, но ето как разпространява „новините“ за себе си!

"Учете се! Така се прави пиар!", казвала русата амбиция на приятелките си

 

Андреа се оказва изкусен майстор в привличането на внимание. След като се разбра, че не е интересна с музика, блондинката изобрети цяла схема за да изплете мрежа от лъжи, които да привличат вниманието на таблоидите, констатира репортер на LifeOnline.bg.

 

Всичко започна преди години с безобидните, но умишлени фотошоп изкривявания на околната среда и ампутацията на жизненоважни части от тялото на снимките й. Те бяха последвани от интриги с колегите и собственика на Пайнер, а след това бившата на Кобрата премина ново ниво.

 

Тя поде "рекламна кампания" и сподели документи без обяснения, но с двусмислено съдържание, внушаващи, че е жертва на измяна от страна на любимия й. За да е сигурна, че постовете и сторитата й ще стигнат до медиите тя впрегна невръстни последователи, които да разпространяват до редакциите писанията й.


Ескалацията последва с появата на „изфабрикувани“ фотоси на насинената Андреа, а услужливи „приближени“ разказват наляво и надясно за пикантни подробности как тя се е превърнала в боксова круша на Кобрата.


Като връх на изобретателността идва „папаражки“ удар, който е запечатал Андреа в „Пирогов“.

На снимката, която LifeOnline.bg също показа, Андреа е с маска, закриваща цялото й лице и шапка на главата.

Снимка на Андреа пред стаята на дежурния полицай в "Пирогов" се споделя из Мрежата между феновете на певицата. Най-вероятно някой от тях е успял да я заснеме. Не е ясно кога е направен папарашкият кадър.


Информатор твърди, че залязлата чалга дива седи пред стаята на дежурния полицай в болницата. Той не уточнява кога точно е направен кадърът с „болната“ Андреа, чиято ръка държи най-добрата й дружка в приключенията Моника Валериева.Според клюката, фотото е запечатало момента, в който Андреа подава жалба за нанесени телесни вреди и побой, а Моника е с нея, за да я подкрепи.

Следвайки досегашната методика на богинята на скандала, смятаме, че в ролята на „папарак“ е влязъл някой от приближените й, я шофьор, я асистент, я някоя друга нощна пеперуда от обкръжението им.

 

 За да подклажда  съмненията в домашно насилие над себе си, тя публикува и тези кадри, на които се виждат някакви странни сини следи по ръцете й:

Странни синини се виждат по ръцете на Андреа

По традиция „майсторката на пиара“ отказва да коментира пред медии, и е ясно защо: „Нека ги оставим да гадая и да си измислят…“. А когато сайтовете заглъхнат, тя ще пусне поредна доза фейк новини за себе си в Инстаграм, както е правила досега.


Припомнете си, че от своя пресцентър (Инстаграм) през април Андреа разкри, че едва сега разбрала, че отдавна е мамена от дългогодишната си половинка - Кубрат Пулев.

Тогава тя показа документ за покупка на имот в центъра на София. Сделката е направена от Кобрата и някоя си Розали Костадинова Петрова.

 

Според рогоноската бившият й е имал паралелна връзка с тази жена, за която по-късно Андреа каза, че я е заплашвала и показа нейни снимки. Певицата разкри всички подробности около изневярата на боксьора чрез стария и вече добре изпипан метод.


Тя продължи да подклажда впечатлението, че е жертва, когато пусна свое селфи в мрежата с насинена уста. Кадъра бързо изчезна, но странно как десетки негови копия достигнаха до редица медии, които се поддадоха на внушението, че блондинката е била бита.

 

Още тогава LifeOnline.bg се усъмни в автентичността на снимката, и че изпълнителката цели да се изкара жертва за да урони престижа на приятеля си.

Дали Андреа е жертва на насилие и какво се случва в личния й живот, тя не разкрива официално, а подклажда клюки и интриги чрез постове и сторита в мрежата.

 

Залязлата звезда обаче не се е отчаяла и твърди, че търси и ще намери любовта и отново ще бъде щастлива.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза