Меню

Избрани новини

Фен зона

Следила ли е Андреа Кобрата с GPS тракер?

Гузен негонен бяга...

 

И без повод, Андреа намира начин да захапе бившата си изгора. Този път фолк певицата намеси Кубрат Пулев, след като фен я попита "Би ли променила нещо в себе си?".

 

Тя чистосърдечно призна, че иска да си остане все същата и за нищо на света не би сложила GPS на Кобрата, пише HotNews.

 

"Знам, че съм прекалено наивна, но живот изпълнен с подозрения и постоянно да гоня и преследвам някого не е за мен! Не искам хората да си спомнят за мен с думите: "живееше една Теодора и постоянно издирваше и слагаше gps на гаджето си".

Искам животът ми да бъде изпълнен с музика, работа, пътувания и щастие! Така бях и такава ще си остана!", обяснява изпълнителката като без повод намесва бившия си и личните си драми с него..

 

 

 

От средите разкриват, че модата на въпроси от феновете и отговори на звездите в Инстаграм истории е нов начин за лесен и евтин пиар.

 

Схемата била следната, „звездата“ обявява, че ще отговаря на въпроси на „фенове“. Те питат, но „звездата“ отговаря само на тези, които си избере и ги публикува на „стори“.

Освен това за да е сигурна „звездата“, че ще получи „правилния въпрос“, чийто отговор иска да даде, често определени приближени „последователи“ са инструктирани да го зададат.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза