Меню

Избрани новини

Риалити

Румен и Йоана от Трявна напуснаха “Един за друг”

Най-бързо със задачата се справиха младите адвокати Елизабет и Йордан

 

Двама от най-ярките участници в ”Един за друг” 5 Румен и Йоана отпаднаха от любовната надпревара след изключително емоционална елиминация.

Те се изправиха срещу едни от най-близките си хора във Вилата на любовта - полицаите Маргарита и Кристиян. След изключително емоционално гласуване, двойките решиха семейството от Трявна да напусне предаването завинаги и да се раздели с мечтата си за победа в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

АНКЕТА:Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Отборното предизвикателство тази седмица постави влюбените двойки в ролята на обиграни обирджии, които трябваше да използват ловкост, добра комуникация, издръжливост и голяма доза смелост, за да преминат през различните капани и изпитания, в опит да се сдобият с Яйцето на любовта.

Най-бързо със задачата се справиха младите адвокати Елизабет и Йордан, които добавиха и нови 2000 лева към своя семеен бюджет. Застрашените от елиминация Маргарита и Кристиян се нуждаеха от задължителна победа, за да избегнат първата си среща с телевизора, но поредица от грешки ги изпрати на третото място в класирането.

Най-слабо с изпитанието се справиха магазинерите Йоана и Румен, за които това означаваше трета поредна елиминация.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Един за друг

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза