Меню

Избрани новини

Пикантерии

Партньорката на Емрах искала да напусне заради целувката

Веси Данева не изпитвала привличане към малкия Стораро

 

Красивата танцова партньорка на Емрах Стораро в Dancing stars – Веселина Данева, е бясна след своеволията му и иска да напусне шоуто.

Това разкриват хора от екипа на предаването. По време на снощния лайф синът на Тони Стораро прояви невиждана наглост, като си позволи да я целуне на сцената без нейното съгласие.

Още по време на репетициите на страстното танго Емрах разкри пред камерите, че трудно се въздържа и иска да я награби.

Самата Веси видимо не таи романтични апетити към 22-годишния изпълнител и неколкократно обясни пред камерите, че целувка по време на танца няма да има.

„Танцуващите набират страст и ярост, доближават се и се раздалечават, всеки път са на косъм да се целунат, но никога не се случва“, обясняваше Веси във видеото от репетициите.

Липса на уважение и респект към жените

В кулминацията на сцената обаче Емрах реши да не се съобрази с нея и я все пак я целуна. За всички беше очевадно неприятното чувство, което постъпката му остави у партньорката след края на танца.

Тя не успя да скрие чувството на унижение и ярост, които изпитваше, и колкото и да се усмихваше пред камерите, в очите й се четеше гняв.

Пожелала е да напусне шоуто?

„По време на лайфа Веси едва успя да скрие сълзите си, но зад кулисите не се сдържа и се разплака. Тя не го харесва, но досега се опитваше да се държи професионално. След наглото му поведение сподели, че иска да напусне предаването“, разкриват източници.

Хора от обкръжението на неконтролируемия Емрах пък признават, че подобно поведение е негова запазена марка.

„Той не уважава мнението и личното пространство на жените. За него думата „НЕ“ не съществува. И когато една жена не желае да бъде с него, става още по-настъпателен, докато не получи своето“, разкриват негови познати, пише „Интриги“.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза