Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ето го „любовното гнездо“ на Кобрата! Боксьорът и любовницата му си купили етаж от порутена къщурка! (снимки)

Имотът се намира недалеч от жилището на Андреа - само през няколко пресечки

 

Любовното гнездо на Кубрат Пулев и Розали Петрова се оказа етаж от порутена стара къща в София, показа проверка на LifeOnline.bg.

От кадри на имота в услугата „Google street view“ се вижда, че на адреса посочен в договора за покупка, който Андреа публикува наскоро, се намира малка къща построена поне преди 80 години с изпадала мазилка и занемарен външен вид.


Имотът, който Кубрат Пулев и любовницата му Розали са закупили зад гърба на Андреа


Вторият етаж на имота обаче е саниран и измазан, най-вероятно именно там се намират 86-те квадратни метра, на които са се разположили Кубрат и тайната му приятелка.

От договора публикуван от Андреа става ясно, че тя се казва Розали Костадинова Петрова. По думите на Андреа Кубрат Пулев е имал паралелна връзка с нея от години.

 

 

Вторият етаж на старата къща е саниран, най-вероятно там са се срещали Кубрат и Розали

 

По документи тя се изживява като бизнес дама и брокер на недвижими имоти, пише ПИК. Но всъщност - не е особено успешна като търговец на жилища.

Справка в Търговския регистър показа, че 30-годишната Розали е собственик на регистрирано в столичния кв. "Слатина" "Редекс Естейтс" ЕООД.

Предметът на дейност на дружеството е посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, транспортна, хотелиерска дейност и друга стопанска дейност, позволена от закона.

 

 

Любовното гнездо се намира на няколко пресечки от дома на Андреа

 

Агенцията на приятелката на Кобрата обаче почти не развива търговска дейност. Компанията няма фирмен сайт, а в онлайн-платформите за обяви на недвижимости предлага един-единствен имот - жилище под наем в "Лозенец".

 

 

Припомнете си, че в публикацията си за тайната покупка на официалната си половинка фолк певицата разкри, че зад гърба й боксьорът си е купил имот в центъра на София заедно с въпросната Розали Петрова.

Блондинката качи снимка на документ от покупко-продажбата, реализирана в началото на декември миналата година. Любопитното е, че имотът се намира недалеч от жилището на Андреа - само през няколко пресечки.

 

"Много ми е интересно, докато 5 години живееше в къщата ми, и купуваше имоти с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли бе?!", изригна по адрес на Пулев мамената Андреа.

Запознати обсъждат, че най-добрият ни боксьор имал отношения с брокерката от близо 4 години. В същото време умолявал чалгаджиийката да се сдобрят и да си имат деца. 

 

Миналия уикенд пък блондинката избухна с друга публикация, в която разкри публично, че вече е наясно с многобройните изневери на Кубрат. Андреа призна, че дълго време е била лъгана и последна разбрала за страничните му похождения.   


 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (1)

ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:42 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза