Меню

Избрани новини

Клюкарник

Андреа проговори за изневерите, антидепресантите и проблемите с Пайнера

Но си премълча за глупостите, които направи след това

 

„Живота ми се пропука след целувката на Кобрата с Джени Суши. Дотук Кубрат е любовта на живота ми.” Това сподели поп фолк певицата Андреа в откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.

От думите й стана ясно, че въпреки множеството знаци, че връзката й отдавна е приключила, тя не искала да повярва и да си признае провала.

 

Едва когато била публично унизена след целувката  на Кобрата с Джени Суши, осъзнала, че това е края.  

Доста дълго живях в измислен свят, и след целувката със Джени Суши той се пропука.“, сподели фолк певицата.

 

Тя разказа, че след като напуснала музикалната компания „Пайнер“ имала сериозни проблеми. И професионални и здравословни. Последвали хапчетата, успокоителни и антидепресанти.

 

Проблеми с килограмите и наднорменото тегло започнали след това.

 

Срамът от външния й вид и погледите на столичния елит я накарали да избяга от заведение.

 

„Певица съм от 14 г. излизала съм на сцена всяка вечер, а в един момент изпитвах ужас като вляза в заведение, погледите, шушукането… Няколко пъти избягах от заведения, заради злобни погледи, но най-зле ми ставаше от погледите на съжаление…“, откровеничи певицата.

 

 

Бившата боксова половинка обясни, че няма как и двамата да не изпитват още чувства един към друг след 13 години съвместен живот. Но според нея за да изпитва тя все още някакви чувства, значи те се подклаждат от Кубрат.

Андреа разказа и кои са били най-тежките моменти във връзката им.

„Не бях готова дълго време да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора”, заяви поп фолк изпълнителката.

 

Андреа коментира и трудния период, през който се е борила с килограмите.

„Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета”, разказа певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който е била създала сама.

 

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват. Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя”, коментира певицата. И сподели, че след като е научила за целувката е направила нещо безразсъдно. „Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка”, каза тя.

 

Година по-късно Андреа сама призна в социалните мрежи, че боксьорът й е изневерявал.

 

„Като всяко човешко същество не издържах и не успях да спра емоциите си. Не исках да изглеждам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, защото ме заболя и съжалявам. Винаги и двамата души в една връзка имат вина за нейния провал”, каза още тя. И заяви, че с Кобрата все още комуникират, но не са заедно, пише ПИК.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза