Меню

Избрани новини

Звездите

400 кг торта, невиждан спектакъл и поздрав от Путин за юбилея на Филип Киркоров

Снимка: sbj-bg.eu

Над 2000 гости в неделната вечер

На 30 април кралят на руската естрада Филип Киркоров отпразнува 50-ия си юбилей. Това бе едно от най-забележителните и пищни събития през изминалия месец. Музикалният спектакъл, който роденият във Варна певец изнесе, бе изпипан до последен детайл.
Стотици приятели и колеги на звездата опитваха изискани блюда в банкетната зала на Кремъл. Гала вечерта бе сравнена с истинско кралско пиршество.

Сред гостите присъства бившата му съпруга Алла Пугачова с мъжа си Максим Галкин, певецът Дима Билан, фигуристката Татяна Навка, певицата Ани Лорак, режисьорът Никита Михалков и още десетки артисти, политици, спортисти и фенове.

400 килограмова торта, украсена с въртяща се корона и брилянти, изискани морски деликатеси и скъпо шампанско са само малка част от гощавката на приема.

Във фоайето на двореца пък била подредена изложба с 90 фотографии и част от пищните костюми на Филип, които се запазили благодарение на баща му. Рожденикът изпълни свои стари и нови хитове, придружени от сложна и красива сценография.
Руският президент Владимир Путин също не пропусна да пожелае вдъхновение на "един от най-забележителните артисти на нашето време".Той награди Киркоров с Почетен орден за големи заслуги в развитието на естрадното изкуство в страната. Посланикът ни в Русия също поздрави певеца от името на Румен Радев и българския народ.

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ПРАЗНИКА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза