Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елен Колева кълне авторите на фейк новини по свой адрес!

Не била путинистка

 

От известно време Елен Колева (38), която преди две седмици празнува рожден ден, се е покрила от света, заради поредна доза хейт по нейн адрес. Актрисата допускала до себе си само своята майка и новото си гадже англичанин.

 

Но дори и те не успявали да я мотивират да си подаде носа навън и да започне отново да води социален живот. Голямата любов на писателя Калин Терзийски е изключила телефона си и не може да бъде открита за никакви коментари.

 

Цяло чудо е, че не е изтрила и профила си във Фейсбук. Елен обаче го пазела, за да дава отпор на фейк новините за себе си. Актрисата се подразнила безумно от последната „новина", която се оказала фалшива - че била путинистка и заминавала за Москва, където щяла да работи в кабинета на известна руска лечителка.

 

Това изобщо не отговоря на истината! Но всичко лошо се връща. Тази негативна енергия пo мой адрес ще се върне към онези, които съчиняват подобни нелепици!“, гневи се в социалните мрежи Колева.

 

Засега тя мислела да остане в сянка за да се позабрави написаното по нейн адрес, а после щяла да му мисли как да чисти имиджа си.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Гордън Рамзе - голем кашавар Идиоте, идиоте, кой ти каза, че си коте? Калефска ,ти си пълен кретен бе краво смотана! Колко белтък си изпила на дедовците!??!
18.04.2022 21:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза